Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beyhude dostum bencebu kurtlar sofrasından nasıl cıkıcaz
Elbet bir günbu kurtlar sofrasından nasıl cıkıcaz
Oha o kadar da değil 'la ???@Rooster admin sira kimde soylemede adamlae dua ediyo yatsin diye
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 1607
Sponsorumuz @Sahabet Destek
? KASA 50 TL
? HEDEF 500 TL
? ÖDÜL 5 KİŞİ 50 TL
SİNERJİ ŞARTI VARDIR
? BOL ŞANSLAR ?
@kedicik 3. Sıra Sizin Başarılı Olmanız Dileklerimle ❤
Tebrikler ??ARKADAŞLAR HERKESİN GÖNLÜNÜ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA NEDENSE YARANAMIYORUZ. SİZİ BAZEN GERÇEKTEN ANLAMIYORUM. AYNI GÜN İÇİNDE HERKESİN ROLLİNG YAPMA GİBİ Bİ ŞANSI OLAMAZ. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BU ARKADAŞLARIN YERİNE YAPMAYAN KİŞİLER ROLLİNG YAPACAK. BİRAZ ANLAYIŞ BEKLİYORUM SADECE. AMACIMIZ HERKESİN CEBİNE 3 - 5 KURUŞ BİŞEY GİRSİN.
nerde kankaNerde ROLL nerde dağıtım yapicagimi gayet iyi biliyorum
çok haklısın. ama ben sabahtar beri ısrarla ben ben diyorum. cevap bile vermiyorsunuz.ARKADAŞLAR HERKESİN GÖNLÜNÜ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA NEDENSE YARANAMIYORUZ. SİZİ BAZEN GERÇEKTEN ANLAMIYORUM. AYNI GÜN İÇİNDE HERKESİN ROLLİNG YAPMA GİBİ Bİ ŞANSI OLAMAZ. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BU ARKADAŞLARIN YERİNE YAPMAYAN KİŞİLER ROLLİNG YAPACAK. BİRAZ ANLAYIŞ BEKLİYORUM SADECE. AMACIMIZ HERKESİN CEBİNE 3 - 5 KURUŞ BİŞEY GİRSİN.
Haber gelir kanka sananerde kanka
Seni ilk sıraya yazacamçok haklısın. ama ben sabahtar beri ısrarla ben ben diyorum. cevap bile vermiyorsunuz.
Bizi de düşünseniz keşke bi yerlere yazmayıSeni ilk sıraya yazacam
Peki admincigim?Merak etmeyin yapmayanlarda yapacak. Farklı günlerde.
Merak etmeyin yapmayanlarda yapacak. Farklı günlerde.
Admin benide ekle şu sırayada millet rol gorsun acilisi yapalim tersi olmasam ven yapacam zatnMerak etmeyin yapmayanlarda yapacak. Farklı günlerde.
Bol şanslar dilerimEkli dosyayı görüntüle 1607
Sponsorumuz @Sahabet Destek
? KASA 50 TL
? HEDEF 500 TL
? ÖDÜL 5 KİŞİ 50 TL
SİNERJİ ŞARTI VARDIR
? BOL ŞANSLAR ?
@kedicik 3. Sıra Sizin Başarılı Olmanız Dileklerimle ❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!