Neye oynasak kuruyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yemin ediyorum tabi sistemi onlar bilir ama nacizane görüşüm 50 tl 4 kişiye verileceğine 200 sana verilseydi hedef 700 800 olsaydı daha iyiydi.Hani bana verilecekti
Bak kendimide geçtim ?Yemin ediyorum tabi sistemi onlar bilir ama nacizane görüşüm 50 tl 4 kişiye verileceğine 200 sana verilseydi hedef 700 800 olsaydı daha iyiydi.
Aga lütfen bana artık tuttu cukkanı al diye mesaj at ve etiketle lütfenaksiliğe bak 13-13 bitti mk 1 tl yide beraberlige atsaydım keşke 12 tl olurdu
28/07/2021 22:42
ID:1596455190
- Tekli
TRY Ondalık 5.85 Possible Win
5.85
- Beklemede
28/07/2021 21:45
- Caxias do Sul U22 - Sao Paulo U22
- 3. Çeyrek Galibi 2 İhtimalli - W1
5.85 HESAPLANMADI
La bana mi dyonSen bi özele bakmaya tenezzül et önce kanka korkma adam yemiyoz
Yapardım da kendime güveniyorumYemin ediyorum tabi sistemi onlar bilir ama nacizane görüşüm 50 tl 4 kişiye verileceğine 200 sana verilseydi hedef 700 800 olsaydı daha iyiydi.
İlyas bir dahakine sen al mubarekYapardım da kendime güveniyorum
Kanka büro 4 kişi 50 diyor toplu para yüklemesi yapmıyo yeni site denenmesi içinYemin ediyorum tabi sistemi onlar bilir ama nacizane görüşüm 50 tl 4 kişiye verileceğine 200 sana verilseydi hedef 700 800 olsaydı daha iyiydi.
Vermiyorlar krallllİlyas bir dahakine sen al mubarek
Dediğim gibi işte sistemi bilmiyorum öyleyse tamam ona laf yok.Kanka büro 4 kişi 50 diyor toplu para yüklemesi yapmıyo yeni site denenmesi için
Sahte etkinlik yapana veriyorlar ama.Vermiyorlar krallll
Verirler birdahakini sana .tutmuyo ya valla bu rolden umitliydim buda kuruduVermiyorlar krallll
Benden gelecek Mesajları engellemişsin o zaman yazıyorum hepLa bana mi dyon
Kupon nerde ki dk 40
Yok vallahi öyle bişey yapmam asla ne alaka ne sebepten sana engel atacamBenden gelecek Mesajları engellemişsin o zaman yazıyorum hep
15 varmi yokmu onu söyle beklemiim bugün zugurtum benYok vallahi öyle bişey yapmam asla ne alaka ne sebepten sana engel atacam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!