pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Yaw mk spoiler verme ya
Seviyom yorumlamayı izle sende aynı mı düşünüyoruz bakalım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaw mk spoiler verme ya
İlk sezon alev alev yanan dizi, ikinci sezonda maalesef aynı seviyede değil. Büyük Fenerbahçeli Nejat İşler'in hatrına izlemeye devam ediyoruz.
Miray Daner için izlenir
Anlatmasaniza la?
????Helen'in kafa benden o Savaş pîçi mıy mıy, mk oğlu takıl işte ercüyle sîkik.
Ekli dosyayı görüntüle 6775
BİR İNSAN ŞURDA ŞU ROLÜ ANCA BU KADAR KALİTELİ OYNAYABİLİR CİDDEN İNANILMAZ.
NASIL BİR SAHNE KADIN DA İYİ OYNUYOR BU SAHNEYİ GÖRÜNCE LA CASA DA O SÜRTÜĞÜN DOĞUMU ANINDAKİ MİMİKLERİ GELDİ AKLIMA O DERECE MUAZZAM OYUNCULUK-Orspu çocuğu
-Anneme küfür etme skerim belanı.
NASIL BİR SAHNE KADIN DA İYİ OYNUYOR BU SAHNEYİ GÖRÜNCE LA CASA DA O SÜRTÜĞÜN DOĞUMU ANINDAKİ MİMİKLERİ GELDİ AKLIMA O DERECE MUAZZAM OYUNCULUK
Öldü o bebekOnu hiç izlemedim, hancının elemanını ercü ayarladı bence ne diyon? Birde bebek öldü mü yaşıyor mu anlamadım doktor başınız sağolsun dedi ercü kucağına aldı mk.
Bu konuya bı daha girmeyecem. Spoiler verionz ancakOnu hiç izlemedim, hancının elemanını ercü ayarladı bence ne diyon? Birde bebek öldü mü yaşıyor mu anlamadım doktor başınız sağolsun dedi ercü kucağına aldı mk.
Öldü o bebek
Aynen bende o fikirdeyim ercü ne demişti 3 adım öndeyim
HAFIZ ın kalemini kırdı ercü diğer bölüm ölür bence
ERCÜ O CALISANA SIRDAN YOLLADI ADAM KENDİNİ ÖLDÜRDÜ MUAZZAM OYNUYOR ROLÜ diğer bölümü iple cekiyorumYavuz Helen'i niye oraya götürdü? Ercü dedi mk ulan bu ercü harbi tehlike kafa zehir mk Savaş'ın orada olacağını bildiği için.
ERCÜ O CALISANA SIRDAN YOLLADI ADAM KENDİNİ ÖLDÜRDÜ MUAZZAM OYNUYOR ROLÜ diğer bölümü iple cekiyorum
Salı EŞKİYA
PERŞEMBE SAYGI
CUMA ARKA SOKAKLAR
HAFTA SONU FUTBOL
PAZARTESİ DE ÜC KURUS
CARSAMBA BOŞ TEK NEYSE
ERCÜ O CALISANA SIRDAN YOLLADI ADAM KENDİNİ ÖLDÜRDÜ MUAZZAM OYNUYOR ROLÜ diğer bölümü iple cekiyorum
Salı EŞKİYA
PERŞEMBE SAYGI
CUMA ARKA SOKAKLAR
HAFTA SONU FUTBOL
PAZARTESİ DE ÜC KURUS
CARSAMBA BOŞ TEK NEYSE
HELEN DE SAYGISIZLIK ETTİ ASLINDA YALAN SÖYLEDİ O ÇALIŞAN DA ÖYLE ERCÜ ANLADI MI ANLAMADI MI BİLMİYORUM DA BENCE ANLADIBen başka dizi izlemiyorum. O âmcık hak etti gôt kılı koydu yemeğe ve tükürdü mk.
HELEN DE SAYGISIZLIK ETTİ ASLINDA YALAN SÖYLEDİ O ÇALIŞAN DA ÖYLE ERCÜ ANLADI MI ANLAMADI MI BİLMİYORUM DA BENCE ANLADI
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!