Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet SELAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@TÖMBELEKÇİ yide gerekeni yapın böyle karaktersiz ler aramızda olmasın. Burada böyle yapan sivil hayatta da heryerde aynı boktur mk. Içinde Insanlikta adamlikta 1 gram olmayanlardan herşey beklenir. Allah'a yakın hepimize uzak olsunlar.
Haklısın abi ama kudurmana gerek yok geçen akşam 6.7 tane ödül attım sana atmadım diye hahahaha bana 50 liralık adam diyene kadar 2 forumda dağıttığım paralara bak şurda sevilmesen senden ala dilencide yok çekimleri burada paylaşıcam bundan sonra sende kudurmaya devam et :D

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Üstelik bunu yapanlarada burdakilerin çoğu onlara iyilik yapmıştır faydaları dokunmustur. Ona rağmen bunları yapıyorsa pes doğrusu. @Mustafa(osmanb60) diğer tarafta milletinin senin için para topladigini ne çabuk unuttun. @TÖMBELEKÇİ sabaha tezgahımi nasıl açacağım diye çığlıklarıni duyan sana yardimci olanı ne çabuk unuttun. Gelip bu hatalarinizi düzeltmezseniz sizinle tek kelime daha konusmayacagim.
Hahahahahahah ya meto şu 2 forumda senin kadar dilenen başka adam yok önce bi payfix geçmişine bak ondan sonra laf et boş yapma ben çeviğe midye paramdan verdim verirkende söyledim sonra paramı istedim vermedi zamanında sizin gibi karaktersizler çevik çok para dağıtıyo diye onun yanında durdu konuyu çarpıtma git çekim paylaş yapanlardan para dilen hadi

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Burda mustafaya bana laf atacak en son adam sensin @BMW size yağmurlu havada su yok su kudur yine dayanamadım geçen dağıtım yaptımda bundan sonra 1 kuruş yok

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Rooster geçen çekimim bi türlü gelmedi bende iptal ettim kaybettim bunuda söyledim ne anlayışsız adamsın @BMW sen bu açlığın yüzünden atmayacağımı söyledim yoksa yine atacaktım ama yok adama bak sanki borç aldık olağan şeyler bunlar burdaki herkes kumarbaz mustafa kaç kere para dağıttı belki oda kaybetmiştir bişey olmuştur adamı hasta etmeyin her role katılıp paraları toplayıp aralarında özelden alışveriş yapanlara yönel biraz bi kere dağıtım roll açmayanlara yazma cevap daha ağır konuşurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap