Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beleş verselerde ben ugrasip almazdim tembelim birazcıkbunlar hep dıs guclerın oyunu dedık kandırıldık keske uc bes alaydık
Milgi mizden bugün 8k dağıtıldı ama bana çıkmadıEn çok para dağıtan forum hangisi
Dayı para lazim acil yoksa da git bul gel ?Milgi mizden bugün 8k dağıtıldı ama bana çıkmadı
Valla yarınki kumar param olsun diye arkadaş tan 100 borç isteyip yarına birşeyler yapmaya çalışacağımDayı para lazim acil yoksa da git bul gel ?
Seninde bindiğin araba BMW yaşadığın hayatValla yarınki kumar param olsun diye arkadaş tan 100 borç isteyip yarına birşeyler yapmaya çalışacağım
70 at çok acillKendi yazdigi ile yaptigi cok farkli?
Haklısın abi ama kudurmana gerek yok geçen akşam 6.7 tane ödül attım sana atmadım diye hahahaha bana 50 liralık adam diyene kadar 2 forumda dağıttığım paralara bak şurda sevilmesen senden ala dilencide yok çekimleri burada paylaşıcam bundan sonra sende kudurmaya devam et@TÖMBELEKÇİ yide gerekeni yapın böyle karaktersiz ler aramızda olmasın. Burada böyle yapan sivil hayatta da heryerde aynı boktur mk. Içinde Insanlikta adamlikta 1 gram olmayanlardan herşey beklenir. Allah'a yakın hepimize uzak olsunlar.
Hahahahahahah ya meto şu 2 forumda senin kadar dilenen başka adam yok önce bi payfix geçmişine bak ondan sonra laf et boş yapma ben çeviğe midye paramdan verdim verirkende söyledim sonra paramı istedim vermedi zamanında sizin gibi karaktersizler çevik çok para dağıtıyo diye onun yanında durdu konuyu çarpıtma git çekim paylaş yapanlardan para dilen hadiÜstelik bunu yapanlarada burdakilerin çoğu onlara iyilik yapmıştır faydaları dokunmustur. Ona rağmen bunları yapıyorsa pes doğrusu. @Mustafa(osmanb60) diğer tarafta milletinin senin için para topladigini ne çabuk unuttun. @TÖMBELEKÇİ sabaha tezgahımi nasıl açacağım diye çığlıklarıni duyan sana yardimci olanı ne çabuk unuttun. Gelip bu hatalarinizi düzeltmezseniz sizinle tek kelime daha konusmayacagim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!