Kanka benim paparam patlak abimin paparasını kullanıyorumVallahi yok??? Yok mu banka hesabında 20-30 kuruş kendi bankaya Çek sonra bütün at
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka benim paparam patlak abimin paparasını kullanıyorumVallahi yok??? Yok mu banka hesabında 20-30 kuruş kendi bankaya Çek sonra bütün at
Valla ne yapacook o zaman kekeKanka benim paparam patlak abimin paparasını kullanıyorum
bi arkadaşım sıkıntı yaşamıştı kafamda hep sıkıntılı site olarak kaldı orası
aynen yarın olsun hayr olsun ben kaçar beylerValla ne yapacook o zaman keke
Eyvallah hayırlı geceleraynen yarın olsun hayr olsun ben kaçar beyler
aynen yarın olsun hayr olsun ben kaçar beyler
la *** koca forumda 3lira 40 kurus cıkmadı ne rol acacamŞaka yaptım gerçek oldu hani lan roll çabuk aç.
la *** koca forumda 3lira 40 kurus cıkmadı ne rol acacam
Kimse yok ki hahdgghla *** koca forumda 3lira 40 kurus cıkmadı ne rol acacam
gerek yok kanka gir canlıda mac yok *** neye oynıycaz ben basket oynuyom4 lira için kalkıp atmye mi gideyim şimdi mk.
Var cyber falangerek yok kanka gir canlıda mac yok *** neye oynıycaz ben basket oynuyom
Yarın kanka gireriz kaybederiz suan biliyom kendimi bonussuz gircez tek atcaz direk ilk kupondan lose olcaz yarına biraz para ayarlayıp ya risksiz yada freebetli bişey alırızVar cyber falan
Heee Necdet misali yarın diyorsun ahhahaYarın kanka gireriz kaybederiz suan biliyom kendimi bonussuz gircez tek atcaz direk ilk kupondan lose olcaz yarına biraz para ayarlayıp ya risksiz yada freebetli bişey alırız
kanka atıcak 2 ci param olsa kaybettikten sonra girelim hiç sıkıntı değil ama kaybedersek sıkıntıHeee Necdet misali yarın diyorsun ahhaha
Saka yapıyorum tabi dikkat et
bekleyin *** acıyom ya
Güzel tespit oldu valla msjlara bakarken gördüm atym dicktim papara ya girdim yokmuş kendini şansını dene bence sakin daha iyi oluyola *** koca forumda 3lira 40 kurus cıkmadı ne rol acacam
Söz verdik bi kereGüzel tespit oldu valla msjlara bakarken gördüm atym dicktim papara ya girdim yokmuş kendini şansını dene bence sakin daha iyi oluyo
kanka bana maç vermeVereyim 1 tenis tek maç oyna kaybederse %50 iade.
Şansn bol olsn dost o zaman yoğunum ödül falan istemem takip ederim konuda fırsat buldukçaSöz verdik bi kere
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!