He babam hedayi morelimi bozdunuz hep sen bi yandan gidiom dion babayarro bi yandan kavga edio olaylar olaylar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
He babam hedayi morelimi bozdunuz hep sen bi yandan gidiom dion babayarro bi yandan kavga edio olaylar olaylar
bensiz maç olur muSelamın aleyküm kralın oğulları mactaydim ?
cevik burdaki ilk rolde listeci benim yoksa adaya veda ederim bak?Selamın aleyküm kralın oğulları mactaydim ?
Para için değil haksızlıga boyun eğmedigimiz için burdayız kanka rahat olKarakteri beş para etmeyen diğer yerden geldiğimiz için herkes memnun olacak. Yeter ki birliği sağlayalım. Adam gibi adamlara param olduğu sürece dağıtım vs de olucak
essahtan top oynamayii bilir gibiSelamın aleyküm kralın oğulları mactaydim ?
Cevo 71 i 250 yaptim sonra sictim awKarakteri beş para etmeyen diğer yerden geldiğimiz için herkes memnun olacak. Yeter ki birliği sağlayalım. Adam gibi adamlara param olduğu sürece dağıtım vs de olucak
Siz nerdeyseniz ordayim site farketmez kisiler onemliyavrum bu aralar en sevdigim soz. Madem ki gunes tepeden vuruyor golge ayagimizin altidir saplaaaaaaa )) napak cicegi takiliyok oyle
dayi giderim haHe babam he
sen varsan hersey tamamSiz nerdeyseniz ordayim site farketmez kisiler onemli
çevik papara bildirim ötmedi halaKarakteri beş para etmeyen diğer yerden geldiğimiz için herkes memnun olacak. Yeter ki birliği sağlayalım. Adam gibi adamlara param olduğu sürece dağıtım vs de olucak
Böylesi daha iyi olmadı mı ?Siz nerdeyseniz ordayim site farketmez kisiler onemli
kokorec de var mi kralin oz ogluKarakteri beş para etmeyen diğer yerden geldiğimiz için herkes memnun olacak. Yeter ki birliği sağlayalım. Adam gibi adamlara param olduğu sürece dağıtım vs de olucak
Yuh meto cidden turbolasion **çevik papara bildirim ötmedi hala
Hepimuz seninHepinizin...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!