Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ev hediyesi alamadik kusura bakma sayin patronDUYANLAR DUYMAYANLARA SÖYLESİN YENİ EVİNİZE HOŞGELDİNİZ TEKRARDAN
saplaaaaaaHaksızlığa boyun eğemezdik
Patron burda biz maraba @Adminev hediyesi alamadik kusura bakma sayin patron
seni biryerden tanıyorum ama hayırlısı s.a. milletyeni form yeni heycan selamun aleykum bizi bilen bilir hosbulduk
gelinimizin kocasi da gelmis hosgeldin damat ?seni biryerden tanıyorum ama hayırlısı s.a. millet
Aleyküm selam kardeşim hoşgeldinseni biryerden tanıyorum ama hayırlısı s.a. millet
1 mesaj 1 tepkıme nedır ya eyvah eyvah rollerde msj tepkıme varmı
bizimde sendikamiz var kankaPatron burda biz maraba @Admin
Çıtayı siz yükselteceksiniz inşallah1 mesaj 1 tepkıme nedır ya eyvah eyvah rollerde msj tepkıme varmı
aklimdaki soru buydu valla1 mesaj 1 tepkıme nedır ya eyvah eyvah rollerde msj tepkıme varmı
Lennnpişşşttt dayıkeeeeeeeee
Bi adam hep mi doğru konuşurHep demişimdir kumarcıya site de çok forumda parayı veren biz önemli olan müşteri kimse kendini vazgeçilmez sanmasın ortam güzel yoksa sıfır numara malum yerde
En fazla 1 haftaÇıtayı siz yükselteceksiniz inşallah
La patlatam bi rol serefinizeBiz bu işe gönül verdik Meto maaş falan bilmeyiz Gönül işi
Hadi baaluumEn fazla 1 hafta
Yolla gelsinLa patlatam bi rol serefinize
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!