Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam@semy2050 kendi icinden ne geciyosa onu oyna gelsin
bende phidelpia cybere ilk çeyrek bas diyorumda kendi bildiğini yapsın isterse19 21 won @semy2050 simdi sili ligi futbol var ms 4.5 usttea vur kasayi
cyber normal bisey degil dedigim maci izle simdi nasil gol olcakbende phidelpia cybere ilk çeyrek bas diyorumda kendi bildiğini yapsın isterse
Voleybol yatmis msya param olsa phidelpia basket ilk çeyrege döşerdim ama nasip belkide glemez
gelmez falan vicdan azabı çekeriz sonracyber normal bisey degil dedigim maci izle simdi nasil gol olcak
reis fikrine saygı duyuyorum olma ihtimalide var ama en basta söylediğim sözden caymak istemiyorum. bir adım daha atıp hemen 2 kişi 25 vereyim istiyorum. o yüzden bi 10 - 15 dakika müsade ederseniz maçı seçeyim cünkü benimde son param bu yatarsam birlikte ödül ararız o yüzden 15 dakika gec olsun ama daha garanti olsun. nasılsa listede belli ara sıra girin bu saatten sonra sinerjiyede gerek yok rehin almiyim sizi. kuponu atıcam gelirse cekilişi yapar veririz. işi falan olan işini halledebilir yani. liste belli herşey belli.19 21 won @semy2050 simdi sili ligi futbol var ms 4.5 usttea vur kasayi
ben cekmicem gelice1gelmez falan vicdan azabı çekeriz sonra
Verdiğin tüm maçlar yatıyor ? Portland alır ilk çeyrekya param olsa phidelpia basket ilk çeyrege döşerdim ama nasip belkide glemez
Aksine bana 4-5 maç verdi hepsi tuttu param olsa oynardımVerdiğin tüm maçlar yatıyor ? Portland alır ilk çeyrek
benimkiside gelirben cekmicem gelice1
Kredi cekip oynasaydinAksine bana 4-5 maç verdi hepsi tuttu param olsa oynardım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!