Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
25 lirayı 5 saatte 7 bin yapıp çeken biriyim o binde bir olur kardeşim ?Ver yapayım ?
Sapla hadi hadi kuruu kuru diyince takip mi etmiş oluyorsun birader önce bu zihniyeti değiştirmek lazımSalihonee sen boyle degildin ne oldu sana yorum yapiyon takip edecen ???
Nasipte varsa 1 saatte de yaparsın25 lirayı 5 saatte 7 bin yapıp çeken biriyim o binde bir olur kardeşim ?
Bir bak bakalim sapla kuru diyormuyum once sen benim yazdiklarimi oku sonra yargilaSapla hadi hadi kuruu kuru diyince takip mi etmiş oluyorsun birader önce bu zihniyeti değiştirmek lazım
Benim katildigim rollerfe dakika skor dan baska yazmam mubarek .sen yorumu bosver kupin zaten yapilmis bundan sonrasi kazanmak .Sapla hadi hadi kuruu kuru diyince takip mi etmiş oluyorsun birader önce bu zihniyeti değiştirmek lazım
Bende sana sen böyle yazıyorsun demiş miyim iyi oku öyle konuşalımBir bak bakalim sapla kuru diyormuyum once sen benim yazdiklarimi oku sonra yargila
Orası öyle de 1 nde bir nasip oluyor işde orası da doğruNasipte varsa 1 saatte de yaparsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!