@Serginho Bu arada takip edenlere öncelik verilmeli hocam mesala ben?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Serginho Bu arada takip edenlere öncelik verilmeli hocam mesala ben?
Adam takip sarti koymadi birakin artk su element uydurmyiEmeğimiz zayi olmasın. Bizi direk çekiliş siz olsun.
Ya etkinlik sahibi boyle bise demediki size takip edin dedimiKral takip eden 2 3 kişi var onlar garanti kalanı çekilişe alalım diyorum ne dersin
La kim kaç paraAdam takip sarti koymadi birakin artk su element uydurmyi
Ya dayi ayar oluyom soyle adamlara adam takip yok diyo bunlar rahat duramiyo takio ediyo sonrada bize oncelik ver diyolarya cildiriyomLa kim kaç para
HaklılarYa dayi ayar oluyom soyle adamlara adam takip yok diyo bunlar rahat duramiyo takio ediyo sonrada bize oncelik ver diyolarya cildiriyom
Dayi juventus maci kac kac bitti bakamiym heyecandan atlasbetten 30 gelcek dengeden 25 1.1 bittyseLa kim kaç para
Niye haklilar adam takip edinmi dediHaklılar
Kaos?Noluyor burda
Kendi paranmış gibi sahiplenmende ilginç bak adminde benle aynı fikirde ki etkinlik sahibi de admine bıraktı okey?Ya dayi ayar oluyom soyle adamlara adam takip yok diyo bunlar rahat duramiyo takio ediyo sonrada bize oncelik ver diyolarya cildiriyom
Emek var azim varNiye haklilar adam takip edinmi dedi
1-1Dayi juventus maci kac kac bitti bakamiym heyecandan atlasbetten 30 gelcek dengeden 25 1.1 bittyse
Adam sart koymamis ki la bide o varEmek var azim var
Oh be sagol ??
Abi bana 50 atta sonrasını bilmem??@Rooster ben bile forumda takip etmedim oncelik verilmelidir dogrudurda simdi takip sarti koymadik onlarada haksizlik olur ama sen bilirsin kimsenin gönlu kirilmicak şekilde yapalim birseyler
Bi sikinti var heralde bende bugun ben anlatamiym kendimi bugunAdam sart koymamis ki la bide o var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!