Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Meto karıyla daha ayrılmamıştık dedim ki 20 dk sus konuşma dile benden ne dilersen söz mü dedi he dedim 13 dakika sustu sonra watsaptan yazmaya başladı ?yaz sıra gelirse bakarız
günlük konuşma limiti dolmamış demekkkiMeto karıyla daha ayrılmamıştık dedim ki 20 dk sus konuşma dile benden ne dilersen söz mü dedi he dedim 13 dakika sustu sonra watsaptan yazmaya başladı ?
519 kişi var mkgünlük konuşma limiti dolmamış demekkki
valla benim azgım var dilim yok hanım eline telefonu alır 3 baldızla annesiyle konuşmaya başlar günlük konuşma limitiini doldururMeto karıyla daha ayrılmamıştık dedim ki 20 dk sus konuşma dile benden ne dilersen söz mü dedi he dedim 13 dakika sustu sonra watsaptan yazmaya başladı ?
yaz yaz sıra gelirse sanada ekletiriz519 kişi var mk
bitti derler birazdanHarbi çok yavaşladı bu ilerleme
La ben kaç telefon kırdım baldızlar yüzünden arıom meşğül hep eve gidiom telefonu kırıom sabah yenisini alıom?valla benim azgım var dilim yok hanım eline telefonu alır 3 baldızla annesiyle konuşmaya başlar günlük konuşma limitiini doldurur
Sana daha gelmedi mibitti derler birazdan
400 küsürden 100 falan düşmüştü bi iş çıktı yeniden baglandım bukez 511 den bekliyorum neredeyse 1000 kişi bekledimSana daha gelmedi mi
İns demezlerbitti derler birazdan
kullanıcı yaz sıra gelirse eklerlerse sanada ekleteyimBende56 ya düştüm sonra elim tiklaya deydi 560 dan basladim
eydoluyaz yaz sıra gelirse sanada ekletiriz
Böbrek lazımeydolu
Nereye ne zaman geleyimBöbrek lazım
eydolu
Bize gelince yürü işine bak derler ?eydolu ve srknx1
Sizin için yardımcı olacağım farklı bir konu var mıdır?
eklermisiniz
arkadaşlar baglanamamış çok sıra varmış
16:17
tabiki Metin bey
16:17
ok bekliyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!