Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Admin arkadaşa yardımcı olurmusunuzArkadaşlar shartbet 1100 TL mi odemiyor 3 gündür risk birimi karari
Doğrultusunda hesabınız incelemeye alinmistir diyorlar yardımcı olabilecek yok mu?
aksilige bak dün sponsordu dahaOlamaz sponsorluk bitmis dun gece
dun gece bitsede bence bi ugrasir admin ama risk birimi adi altında cokulen paraya kimse bisey yapamiyoOlamaz sponsorluk bitmis dun gece
Arayan buluyorGecmis olsun boyle burolari nerden buluyorsun
Vardır bi sıkıntı dostum ben 620 tl yi 2 dk da aldımArkadaşlar shartbet 1100 TL mi odemiyor 3 gündür risk birimi karari
Doğrultusunda hesabınız incelemeye alinmistir diyorlar yardımcı olabilecek yok mu?
Neden olayım hocam adam şikayet için üye olmuş foruma.? Şikayeti çözüldümü gider. Bizim aktif üyemiz falan da değil. Nerden üye olduysa o baksın. Sitede yönetim değişikliği var. Bizler sorun yaşatıyor diye sponsorluğu dün akşam bitirdik.@Admin arkadaşa yardımcı olurmusunuz
Baskan rol yapalim su guzel gundeNeden olayım hocam adam şikayet için üye olmuş foruma.? Şikayeti çözüldümü gider. Bizim aktif üyemiz felende değil. Nerden üye olduysa o baksın. Sitede yönetim değişikliği var. Bizler sorun yaşatıyor diye sponsorluğu dün akşam bitirdik.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!