100 tl ye almamışki 23k yatırım ve daha önceki yüksek yatirimlarida kaybetmiştir onun için odemislerdirGozun doysun mk bu sitenin çapi yok 100 bin odemeye yinede vermisler sukret haline
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
100 tl ye almamışki 23k yatırım ve daha önceki yüksek yatirimlarida kaybetmiştir onun için odemislerdirGozun doysun mk bu sitenin çapi yok 100 bin odemeye yinede vermisler sukret haline
Olsun knka istese onuda vermezdi 100 bin azmi Allah icin100 tl ye almamışki 23k yatırım ve daha önceki yüksek yatirimlarida kaybetmiştir onun için odemislerdir
Yok burasi dam alti100 k ödemiş site helal olsun artık ordayım merdiven altı sanıyordum ben orayı
Oyle seymi olur birader biri benim bu kadar parami vermese siteyi batiririm her yere yayarim gerekirse kişi başi 50 şer tl veririm twiter alemi forum alemini ayağa kaldiririm you win misali bak adamlarin odemelerini yapmistiSikayet acma na gerek yok almışsın alacağını
Kanka sen buraya 200 bile atmazsn benceBen buraya 22 bin yatircam o yatiran elimi keserim .nasil bir cesaret var sizde aklim almiyor .boyle meblaglari buyuk sitelerde degilde hep boyle kiytirik sitelerde kazaniyor millet nasil bir seyse .
Ödeyecek sitede yapsaydin bu bakiyeyiEkli dosyayı görüntüle 15783 Ekli dosyayı görüntüle 15784 Ekli dosyayı görüntüle 15785 Ekli dosyayı görüntüle 15786 Ekli dosyayı görüntüle 15787 Merhaba arkadslar kac aydır bu siteye üyeyüm o kadar yatırıp yapıp kaybettim siz oynamayın buraya uazk durun 22900 yatrııdm 400 milyar yaptım 100 bin yatrıdlıar 300 bin oaram silindi en fazal 100 bin tl kazanabiliyormusum canlı desteğe yadım öyek bişey yok kazanc sınırımız yok diyorlar resmleri ekliyroum uzak durun heryerde paylasıyorum ki kimse oynamayın showbet güncellerler sonunu ona göre uzak durun Ekli dosyayı görüntüle 15782
Hadi sen bonkorluk yapmisin ben 25 tl bile atmam markete giderimKanka sen buraya 200 bile atmazsn bence
ParaaaaHadi sen bonkorluk yapmisin ben 25 tl bile atmam markete giderim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!