Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
81.5 üste 900 u bastim 1 sayidan gittiYav arkadaş gelde delirme *** takımı 10 dk da 3 sayı atmak nedir lan bu nasıl bişey dir çıldıracam ??
7 dakika 0 sayı attıYav arkadaş gelde delirme *** takımı 10 dk da 3 sayı atmak nedir lan bu nasıl bişey dir çıldıracam ??
İlk paylaştığım kupon 8 dk 0 dı ne diyon sen rekor bende7 dakika 0 sayı attı
Efes maçıds aynı olduBöyle bir şike yok ***
ben profesyonel ligten bahsediyorum **-q 3. ceyrek 16 sayı attı besıktas o.cİlk paylaştığım kupon 8 dk 0 dı ne diyon sen rekor bende
18ben profesyonel ligten bahsediyorum **-q 3. ceyrek 16 sayı attı besıktas o.c
1700 gitti 1 sayıdan 1. ceyrek 50 attılar 2. ceyrek 31 sayı
Hangi lig o profesyonel lig dediğin japonlar amatör mü ?ben profesyonel ligten bahsediyorum **-q 3. ceyrek 16 sayı attı besıktas o.c
*** onların pi ç kuruları1700 gitti 1 sayıdan 1. ceyrek 50 attılar 2. ceyrek 31 sayı
Onuda oynadım bak paylaşmışımEfes maçıds aynı oldu
Kanka valla handikap oynucaktım efese 87 üst oynucaktım dedim nolur nolmaz toplam 163 üst oynadım *** takımı sayı atamadı kolsuz senin kupona da yazık olmus valla zaten ilk çeyrek 50 çıkmış 32 sayı çıkmadı
81 82 ARASINDA KALDIM GITTIM 82 OYNADIM AHA 5 SAYI ATTI O.C BESIKTAS TEK BU CEYREKTE OBUR CEYREKLERIN HEPSINDE 15 İN ÜSTÜNDEKanka valla handikap oynucaktım efese 87 üst oynucaktım dedim nolur nolmaz toplam 163 üst oynadım *** takımı sayı atamadı kolsuz senin kupona da yazık olmus valla zaten ilk çeyrek 50 çıkmış 32 sayı çıkmadı
O takımın *** efes daha ne yapsın *** kolsuz resmen yav çıldıracam81 82 ARASINDA KALDIM GITTIM 82 OYNADIM AHA 5 SAYI ATTI O.C BESIKTAS TEK BU CEYREKTE OBUR CEYREKLERIN HEPSINDE 15 İN ÜSTÜNDE
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!