AynenHarbi mi ya mevzu hallolmadı mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
AynenHarbi mi ya mevzu hallolmadı mı
Haaaa dayı namaz bitti otobusteyim işe doğru ilerliyorum sabaha kadar vakit gecirecek birşeyler lazım anladın sen onuÜstünüde yaprak istermisin ?
Renk güzel bende istiyorum @RoosterBi ske yaramiyo
Tmm yaprağın gelio az bekle?Haaaa dayı namaz bitti otobusteyim işe doğru ilerliyorum sabaha kadar vakit gecirecek birşeyler lazım anladın sen onu
Tefocan yaprak sarmami yapacaksınTamam mı şimdi frebet ve yaprak kaldı ilk önce yaprak sonra frebet?
BMW yazısının yeşili de bulursam tam olacakRenk güzel bende istiyorum @Rooster
VERDİLERBMW yazısının yeşili de bulursam tam olacak
Acelesi yok güneş batinca lazım güneş batmadan oynayinca kaybediyorum vallahiTmm yaprağın gelio az bekle?
Şık duruyor He birden telefon ekranı aydinlandiVERDİLER
5 k mesaj yapayım bende Başkan yazılması icin rica edicemŞık duruyor He birden telefon ekranı aydinlandi
Renk güzelmiş hee iddadan voleyi vurup bu renk yeşil bmw alırsam çok hoş olur foruma fistik yesili bmw ile gelirimKetçap mayonez de olsun mu?
Yalnız bu saatten sonra yorumlarda para istersen raporlarım ?Şık duruyor He birden telefon ekranı aydinlandi
Aziz başkan yazsinlar5 k mesaj yapayım bende Başkan yazılması icin rica edicem
Büyük başkandır kendisiAziz başkan yazsinlar
Yalnız bu saatten sonra yorumlarda para istersen raporlarım ?
Valla diğer tarafta çekim yapanlara yazıyordum belki atan olur diye kazanmayana yazma ihtimalim yoktu zaten burda pek yazmıyorum farkindaysanYalnız bu saatten sonra yorumlarda para istersen raporlarım ?
Ben silver değilim. 50 atana 60 atılır.Valla diğer tarafta çekim yapanlara yazıyordum belki atan olur diye kazanmayana yazma ihtimalim yoktu zaten burda pek yazmıyorum farkindaysan
Ben adminim 100 atana silver hediye?Ben silver değilim. 50 atana 60 atılır.
100 tL olsa sokayım silverine derimBen adminim 100 atana silver hediye?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!