Not ettim benKimmis o hadsizzler birde bizim grupdansa vay hallerine o kadar zaman gecirdik ogrenememislermi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Not ettim benKimmis o hadsizzler birde bizim grupdansa vay hallerine o kadar zaman gecirdik ogrenememislermi
Bi iki tur at kitap okuBirde ben ciksaydim godugumun hastanesinden daraldim ** ya
Kalp krizi saat 11 gibi rostere dedim acil gitmem lazin bi sorun var diedayı kriz dedin kalp krizimi yoksam durumu nasıl abinin?
geçmiş olsun dayı vallaKalp krizi saat 11 gibi rostere dedim acil gitmem lazin bi sorun var die
Ana baba günü hastane ya valla psikolojim bozuldu dolaniyorum oyle deli gibi ortalidkaBi iki tur at kitap oku
Cok gecmis olsun dayiKalp krizi saat 11 gibi rostere dedim acil gitmem lazin bi sorun var die
para gelir geçer dayı canını sıkma dagıtım ıcın sağlık olmazsa hiçbirinin bir hükmü yok 23 yaşındayım yıllardır bu sıkıntıyı çekiyorum kardesim engelli benimdegeçmiş olsun dayı valla
Beyler grs musadeParanın MKE abine bişey olmasın
Beni tanimayan 3. 5 cakal bana sallamis hepsini not ettim benden kurus alamicaklar daha beni tanimiyolar
allah korumus, benim rahmetli pederde 2.kalp krizinde sabah 11 e dogru vefat etmisti, genelde sabah oluyormus zaten kalp kriziKalp krizi saat 11 gibi rostere dedim acil gitmem lazin bi sorun var die
Geçmiş olsun dayı Allah şifa versin insAdas az sonra tekrar hastaneye gidecem grs isallah
Fena saplayıcı çok fenadayimi kizdirmayin saplar dayike gecmis olsunke
Dayı tanıyan tanır tanımayan zamanla tanır ?Beni tanimayan 3. 5 cakal bana sallamis hepsini not ettim benden kurus alamicaklar daha beni tanimiyolar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!