Farkı ne ki aynı oyun knkbu bigger değil ki big
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Farkı ne ki aynı oyun knkbu bigger değil ki big
4-5 defa scatera girdi 3. Gelmedi knk şansBi scater gelseydi gorurdun mm gecen 6 tl yi 675 yaptim
İste ikinci tura gecsen uçardi hele x3 gitseydi gorurdun4-5 defa scatera girdi 3. Gelmedi knk şans
4 lira bastım gelse iyi olurdu olmadı kanka sağlik olsun gülümİste ikinci tura gecsen uçardi hele x3 gitseydi gorurdun
Farkı ne ki aynı oyun knk
İste ikinci tura gecsen uçardi hele x3 gitseydi gorurdun
Şans işi işte napican oyunlar kapalı şuan belliBen x10 a gittim 17 spin kala 1 kere dahi balık atmadı mk oyunu tam leşler ya oynanacak tek oyun var slotta oda olympos ama oyunun açık olduğu vakitte denk getirmen lazım yoksa 50k da olsa sıfırlar dinlemez bide kesinlikle spin satın almadan oynaman lazım
Ben x10 a gittim 17 spin kala 1 kere dahi balık atmadı mk oyunu tam leşler ya oynanacak tek oyun var slotta oda olympos ama oyunun açık olduğu vakitte denk getirmen lazım yoksa 50k da olsa sıfırlar dinlemez bide kesinlikle spin satın almadan oynaman lazım
Ne gölü amke ne vurdun para ver ????Goooooool
Eydolu konusuna yazcaktim mkNe gölü amke ne vurdun para ver ????
İyi geceler kanka ???Eydolu konusuna yazcaktim mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!