Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet SLOT ÖNERİSİ ?

maldives

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İste ikinci tura gecsen uçardi hele x3 gitseydi gorurdun

Ben x10 a gittim 17 spin kala 1 kere dahi balık atmadı mk oyunu tam leşler ya oynanacak tek oyun var slotta oda olympos ama oyunun açık olduğu vakitte denk getirmen lazım yoksa 50k da olsa sıfırlar dinlemez bide kesinlikle spin satın almadan oynaman lazım

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben x10 a gittim 17 spin kala 1 kere dahi balık atmadı mk oyunu tam leşler ya oynanacak tek oyun var slotta oda olympos ama oyunun açık olduğu vakitte denk getirmen lazım yoksa 50k da olsa sıfırlar dinlemez bide kesinlikle spin satın almadan oynaman lazım
Şans işi işte napican oyunlar kapalı şuan belli

maldives

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Bana kaç kere 10k üstü para verdi bizim burda bakkalcı cocuk var yanında oynuyordum arada oda merak etti 300 attı mk gözümün önünde dedim 2tl den çevir yok dedi gelecekse böyle gelsin başladı 10 dan çevirmeye son 20tl kala 250x düşürdü güm 17.500lira çocuk dedi bu nasıl oyun *** :D banada 1500 tl şans parası attı :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap