Cengiz ne vurdu lan öyle kardas tartısalım hadı bunu sıkıldık ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Var ne kadar lazım ??paraaaa yokmu paraaa
Herkes maç izliyodur ?Cengiz ne vurdu lan öyle kardas tartısalım hadı bunu sıkıldık ??
Bende izliyorumda sonucu az cok tahmın edebılıyorum kral 2-1 biter hızlı basladıkar yavasca biter ?Herkes maç izliyodur ?
50-100 ne olursa saplaaaVar ne kadar lazım ??
Protokolde Tayyip bey varsa yeniliriz bile en son Karadağ daydi noldu o döndümü??bu mac 2.2 biterse 3.3 biterse sasirmam
kabil havalimani pazarlik onlineProtokolde Tayyip bey varsa yeniliriz bile en son Karadağ daydi noldu o döndümü??
yedirmezlerrr hala diplomasi pesinde dış politikayı hindistan seviyesine indirdiğinin farkında değil son 10 yılda ??kabil havalimani pazarlik online
putin bunu sevdiyedirmezlerrr hala diplomasi pesinde dış politikayı hindistan seviyesine indirdiğinin farkında değil son 10 yılda ??
Napmaya çalışıyor neyin peşinde ah bi bilsek amke araplardan beter olduk allahımyedirmezlerrr hala diplomasi pesinde dış politikayı hindistan seviyesine indirdiğinin farkında değil son 10 yılda ??
dedik mkebu mac 2.2 biterse 3.3 biterse sasirmam
*** son dk yenmez o golde allahını yadedik mke
eklenmis 2 mac sec 1.9 30 tl yaz oyna gozukmuyor bakiyede@Rooster juli banada eklememiş muro baba
srknx1 kullanıcı adım
Yattım bıle ?eklenmis 2 mac sec 1.9 30 tl yaz oyna gozukmuyor bakiyede
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!