?Selam cukka isteyen kim var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
?Selam cukka isteyen kim var
Tabiki benSelam cukka isteyen kim var
Selam cukka isteyen kim var
Bilo Sormaya gerek varmi payfix i biliyorsunSelam cukka isteyen kim var
Şuan Vakit geçirmek için Uyumaktan başka yapacak birşey yok herkes kurudu@eydolu4731 @kadircan4747 @moses @muhsinovi @Cesaret @CaptainJackSparrow @ferit1905 @Rooster @Samurai1
SIKILDIM OLUM BEN YA KALKIN BİŞEYLER YAPAK YAAAAAAA ??
3 aydır hiç etkinlikten çıkmadım zaten şaşkınım bu kadar kişide de çıkma olasılığım 0 zaten ben anladım bu forumda hiç daha 1 kere çıkmadımBuranın twyi kim yönetiyor mk bir çekilişe girdik 70 kişi twitter etkinliğine döndü.
@Cesaret öncelikle Tebrikler. Bu dağıtımı Twitter a bağlamak senin mi fikrindi ?
?@Cesaret kardeş şurada hergün takildigin arkadaşlara dağıtım yapmıyorsun da tweterde adı Sani duyulmamis adamlara dağıtım konusu aciyorsun. Para senin tabikide istediğini yapabilirsin. Ben olsam öyle yapmazdim
reklam amaçlı admin kendi dağıtmıyor üyelerin dagıtımlarıyla reklam yapıyor ?@Cesaret öncelikle Tebrikler. Bu dağıtımı Twitter a bağlamak senin mi fikrindi ?
Kimse kimseye zorla birşey yaptiramaz. Benim için öncelik daima buradaki arkadaşlardir yemişim tweeteri falan@Cesaret öncelikle Tebrikler. Bu dağıtımı Twitter a bağlamak senin mi fikrindi ?
Kanka cevap yazacaktım konu kilitlendi benim haberim yoktu Tweeter dan falan ama olan oldu tekrar konuyu sil diyemezdim bu seferlik böyle olsun zaten bende kıl oluyorum başka yerden gelince ama ne bilim bişey diyemiyorum valla@Cesaret kardeş şurada hergün takildigin arkadaşlara dağıtım yapmıyorsun da tweterde adı Sani duyulmamis adamlara dağıtım konusu aciyorsun. Para senin tabikide istediğini yapabilirsin. Ben olsam öyle yapmazdim
kanka özelden yazsana bana bi *** kapatmışın özeli hemen dagıtım yapınca ismimi sorma ?Kanka cevap yazacaktım konu kilitlendi benim haberim yoktu Tweeter dan falan ama olan oldu tekrar konuyu sil diyemezdim bu seferlik böyle olsun zaten bende kıl oluyorum başka yerden gelince ama ne bilim bişey diyemiyorum valla
BUNUN CESARETLE ALAKASI YOK HABERSIZ PAYLAŞILIYOR BEYLER ADAMA YÜRÜMEYİN HEMENKanka cevap yazacaktım konu kilitlendi benim haberim yoktu Tweeter dan falan ama olan oldu tekrar konuyu sil diyemezdim bu seferlik böyle olsun zaten bende kıl oluyorum başka yerden gelince ama ne bilim bişey diyemiyorum valla
?Kanka cevap yazacaktım konu kilitlendi benim haberim yoktu Tweeter dan falan ama olan oldu tekrar konuyu sil diyemezdim bu seferlik böyle olsun zaten bende kıl oluyorum başka yerden gelince ama ne bilim bişey diyemiyorum valla
Benim özel hep kapalıydı ki şimdiye özgü bişey değilkanka özelden yazsana bana bi *** kapatmışın özeli hemen dagıtım yapınca ismimi sorma ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!