Kanka fb kadın tabiki daha çok atar onu geç Beşiktaş basket bile daha çok atardi rezillik harbiden şu SkorFenerbahçe kadın basketbol takımı oynasa daha çok atar valla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka fb kadın tabiki daha çok atar onu geç Beşiktaş basket bile daha çok atardi rezillik harbiden şu SkorFenerbahçe kadın basketbol takımı oynasa daha çok atar valla
Ulan taraftarlari nasil dayaniyo be Beşiktaşa ben zor katlaniyomKanka adamlar daha çok ciddiye alıyo maçı fener bitmiş **
Ali Koç'ta bu vizyon varken gayet normal karşılıyorum ???Fenerbahçe bir periyotta 3 sayı atarak dünya rekoru kırdı konuyla ilgili düşünceleriniz nedir
Ekli dosyayı görüntüle 7939
Aziz daha iyidi adami gönderdiler adam hapis yatti kulup icin nankör taraftar böyle ali koc ali koc bagiriyolardi gözümün önünde mesut mesit dediler dedim ulan 1 oyuncu ile degisicek sandilar mesut premier lig de oynamis burdaki oyuna adapte olabilecekmi hic dusynmedilerAli Koç'ta bu vizyon varken gayet normal karşılıyorum ???
Mesut a baştan beri karşıyımAziz daha iyidi adami gönderdiler adam hapis yatti kulup icin nankör taraftar böyle ali koc ali koc bagiriyolardi gözümün önünde mesut mesit dediler dedim ulan 1 oyuncu ile degisicek sandilar mesut premier lig de oynamis burdaki oyuna adapte olabilecekmi hic dusynmediler
Mesutluk durum degil adam şaşırdi buna ne övgüler yaptilae mesut iyi topcu ama iyi topcular iyi oyuncularla oynar mesutun kalitesini oyun zekasini anliyacak oyuncu oyun stili uymadiMesut a baştan beri karşıyım
Futbol dan azıcık anlayan biri karı gibi top oynayan kaçak dövüşen sorumluluk almayan Mesut un bir oka yaramayacağını bilirdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!