Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Baska konuya yaz burası sözler köşesjplymouth city basket senin allah belanı versin 79-77 öndesi 2 atış kazanıp 2 de 1 atıyorsun son saniye 3 lük yiyorsun 80-80 maç uzuyor salak takım. 80-77 öndesin faul yapsana akılsızlar
o da benim sözüm ama köşede dursa olmazmıBaska konuya yaz burası sözler köşesj
Koridora gidelimo da benim sözüm ama köşede dursa olmazmı
İnşallah yenergider uzatmada yenilir kesin
yok kardeş yenecegi olsa ordan maçı vermezdi faul yaparlardı 2 de 2 atsalar bile 80-79 olurdu son topta yine galip gelirdi akıl yok bu takımlardaİnşallah yener
plymouth city basket senin allah belanı versin 79-77 öndesi 2 atış kazanıp 2 de 1 atıyorsun son saniye 3 lük yiyorsun 80-80 maç uzuyor salak takım. 80-77 öndesin faul yapsana akılsızlar
İnşallah yener
o koca ceza kesmek lazım bukadar salak koç luk olmazki ben bu salak halimle düşünüyorum o nasıl düşünemiyorİnşallah yener
koptum *** ???
olmaz 100 tane forum var diğer forumlarda paylaşırlar ücretli olsa sponsorları çekimleri gorunmezse forumda güvenilirlik kazqnamazlar@Rooster adminim bi fikrim var çekim paylaş paylaşımları ücretli olsun her foto 20 tl bi kisi cekilis yapsinlar bedava paylasmasinlar
diger foruma gerek varmı arkadaşımın özelinde paylaşarımolmaz 100 tane forum var diğer forumlarda paylaşırlar ücretli olsa sponsorları çekimleri gorunmezse forumda güvenilirlik kazqnamazlar
ben ?Kulisbet üyeliği olmayan çıkar mı?
Şike başka açıklaması yoko koca ceza kesmek lazım bukadar salak koç luk olmazki ben bu salak halimle düşünüyorum o nasıl düşünemiyor
uzatmada fark yedi belliydi öyle olacagıŞike başka açıklaması yok
Geçmiş olsun dostumuzatmada fark yedi belliydi öyle olacagı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!