Ona sart surt yokÖzel davetlim @Zagor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ona sart surt yokÖzel davetlim @Zagor
Oyarim seni??Dayıma bak be konu acmis yontma tas devrinden cilali tas devrine geçmiş yakında ateşi tekerleğide bulur dayımmmm
Eyvallah dayi bol sans yapcak arkadaşa umarım hedefi yaparOna sart surt yok
La rol basarili olursa cikmasan dahi 50 tl ama takip edecenEyvallah dayi bol sans yapcak arkadaşa umarım hedefi yapar
Vaktim olsa seni kırmam emin ol düşünmen yeter canım sıkkın benim busey olursa yazarsın her zaman eyvallahLa rol basarili olursa cikmasan dahi 50 tl ama takip edecen
Satranç mı oynuyor şah mat olmuş sunBana mad herkese bol sans
Hala bana salıyor liste bende olsa 2 kişiyi çıkarrıdımB
Gece Ben yapsam sana çıkardı da @Aimar çekti
Kanka 6 lı kombine futbol oynama gözünü seviyimBir yarım saate açıyrz genjler
Efes 2 çeyrek 3 farklı alır won roll erken acilsaydi 2 kupon da Efes oynar 800 yapardıkBir yarım saate açıyrz genjler
tebrikler kral ?Efes 2 çeyrek 3 farklı alır won roll erken acilsaydi 2 kupon da Efes oynar 800 yapardık
Takılıyoruz alınma yahuHala bana salıyor liste bende olsa 2 kişiyi çıkarrıdım
Yo alınmıyorum ??? sen bana çekiliş yap dedin ??çif üyelik olana çıkması benimde zoruma gitti fazla bubişlere girmiyoeum mesela senin sıçtığın bokun rengini biliyorum ????Takılıyoruz alınma yahu
Kim çift üyelikYo alınmıyorum ??? sen bana çekiliş yap dedin ??çif üyelik olana çıkması benimde zoruma gitti fazla bubişlere girmiyoeum mesela senin sıçtığın bokun rengini biliyorum ????
Çok zayıfsınız ???Kim çift üyelik
Ne olay anlamadım ki ?Çok zayıfsınız ???
Bnden bahsediyor ?Kim çift üyelik
?????????Dayıma bak be konu acmis yontma tas devrinden cilali tas devrine geçmiş yakında ateşi tekerleğide bulur dayımmmm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!