Abooo o ne lan öyle şaka gibiKardo bizzat ben 25 krş kupon yapıp 23 krş aldım diyorum nesinede dur bulmaya çalısam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abooo o ne lan öyle şaka gibiKardo bizzat ben 25 krş kupon yapıp 23 krş aldım diyorum nesinede dur bulmaya çalısam
Sonuçlanınca 12 ye bak bakiyim kaç vercek bizde isteriz çok versin ama bı City sürpriz United Chelsea bjk fener hepsi yenmiDoğrudur arkadaş 1390 kişi bilmiş 900 TL almış
Suprız macta var ama 0 falan ???Kardo bizzat ben 25 krş kupon yapıp 23 krş aldım diyorum nesinede dur bulmaya çalısam
Suprız macta var ama 0 falan ???
Tamam kankaHarbi şimdi merak ettim sonuclaninca bana yaz kanka bakalım ne veriyormus
Sonucu bize de söyle city falan varsa bildiysen zaten krş alman da 3 5 alırsınSuprız macta var ama 0 falan ???
Senın arkadas oynadıgında butun maclar 0 ve 2 bıtmıs oranlar yuksek hepsı suprız nerdeyse normal yanı kac x verdı allah bılır ???@EL MATADOR sen 0.50 kurus oynamisin şimdi farkettim benim arkadaş yüksek atar bak buda etki eder mi bilmiyorum pek anlamam ben sportotodan
Senın arkadas oynadıgında butun maclar 0 ve 2 bıtmıs oranlar yuksek hepsı suprız nerdeyse normal yanı kac x verdı allah bılır ???
Kanka konuyu hortlatmak istemezdim de sende hep yorum yapmışsın ama bilmediğin halde ? eğer sonuçlar supriz değilse çok kişi bildiyse komik düşük rakamlar alır . Daha önce çok kovaladim spor toto. @EL MATADOR son durum neDoğru diyorsun anlamam sportoto dan inşallah bol x li geceler olur senin için ?
15 de 14 knk konya yatırdıKanka konuyu hortlatmak istemezdim de sende hep yorum yapmışsın ama bilmediğin halde ? eğer sonuçlar supriz değilse çok kişi bildiyse komik düşük rakamlar alır . Daha önce çok kovaladim spor toto. @EL MATADOR son durum ne
Şimdi baktımda 15 i geçen hafta bilen olmamış devretmiş. Bilsem yüklü girerdim. Ben 1k bekliom hadi bakalım ? umarım çok çok kişi bilmemistir de favoriler geldi diyorlar15 de 14 knk konya yatırdı
15 devretmiş geçen hafta 1k bekliom ? hadi bakalımFavoriler nerdeyss geldi favorilere herkes oynadiysa az alirsin ama supriz vs bakalim.umarim.fazla alirsin ?
Kaç bildin sen. Bence 14 bilene 400 500 verir15 devretmiş geçen hafta 1k bekliom ? hadi bakalım
Ben oynamadım. Senin için bekliom diom.Kaç bildin sen. Bence 14 bilene 400 500 verir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!