Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet SPORTOTO HAKKINDA

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
denemeden bilemezsin kendi ideolojine kim yakınsa ona atacan kanka zaten tayyibin karşısına tek bir kişi çıkmayacak çünkü o kadar oy toplayacak adam yok oylar bölük pörçük kurulacak hukumettede tek kişinin sözü geçmicek artık kötünün iyisi genede tayyibe oy atayım diyen varsa vicdanını sorgularım
Demirtasa atacam karar verdim

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
denemeden bilemezsin kendi ideolojine kim yakınsa ona atacan kanka zaten tayyibin karşısına tek bir kişi çıkmayacak çünkü o kadar oy toplayacak adam yok oylar bölük pörçük kurulacak hukumettede tek kişinin sözü geçmicek artık kötünün iyisi genede tayyibe oy atayım diyen varsa vicdanını sorgularım
Sorgulama bile yapılmaz akıl dengesi bozuk derim akli dengesi bozuklarda oykullanmalari yasak ?

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
tayyipten daha yararlı olabilir kanka. geçmişi kirli olmasa çok iyi muhalefet yapıyor zaten o yüzden içerde :D dava dosyasına baktım iddanamede suç yok ama adam hala içerde mk adalet işte
Sen o zaman apoya da verirsin kanja? ayni kisi ideolojileri ayni nasil olsa

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
la sacmalama mk. içerde niye tutuyolar diye merak ettim baktım gerçekten fiili işlediği bi suc yok. mahkeme o şekilde işlemiyorki ortada suc olması lazım. serok apoculardan deeliz raad ol
Apodan emir alan adam lan bu Selahattin ne farkin kaldi senin baskan aponun heykelini dikeceguz diye *** yirtan bu adam belediyelerinden paralari kandile veren bu adam ne suçsuz bu adam suçsuz yatacak ve isyan cikmayacak

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
+40 yaştan yukarısını oy kullanmayı yasaklican aslında çok değişik kafalarda yaşıyorlar solcusda sağcısıda :D
Çoğu menfaatci bir kahveye yada bir paket çaya kanan insanlar
Boşuna dememiş
AZİZ NESİN
Türk halkının %60 aptal diye adamı sorguladilar neden çünkü o dönemki seçimler için herşeye kanan inanan bir halkimiz var
Birde dinden vurunca tamam artık yandiki ne yandı

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Apodan emir alan adam lan bu Selahattin ne farkin kaldi senin baskan aponun heykelini dikeceguz diye *** yirtan bu adam belediyelerinden paralari kandile veren bu adam ne suçsuz bu adam suçsuz yatacak ve isyan cikmayacak
akpnin yediği haltları yazsak şuana kadar gelmiş bütün kabineler şuan idamla yargılanır *** adalet olacaksa herkese olacak kanka :D

zencii

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Herkez oy vermekte özgür şuna ver buna ver kimse kimseye deme hakkı yok özgür iraden seversin sevmezsin orasin sana kalmış ama Allah akıl ve mantık vermiş kullanmak lazım kime kullanacagini doğru secmek lazım
guzel dıyonda ulkeyi yonetibilecek adam akıllı kımler var onu soyledim akp oy vermem hayatta

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
akpnin yediği haltları yazsak şuana kadar gelmiş bütün kabineler şuan idamla yargılanır *** adalet olacaksa herkese olacak kanka :D
Su an konumuz selahattin de neyse sen akp hdp den kotu diyorsun diyebilirsin saygı duyarım yonetim degisirse tabiki de asacaklar veya secjm olmadan zehirleyeceklr illaki birşeyler olucak olmayacak degkl ama daha kotu gunler olacak halkimiz birbirine giricek de giricek ulke başladığı yere geri dönecek Ne yazkkki genc nesiller olarak cok yakından bizlerde yasiyacaz Rabbim hayirlisini gormeyi nasip etsin

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
guzel dıyonda ulkeyi yonetibilecek adam akıllı kımler var onu soyledim akp oy vermem hayatta
Parti degistiren mansur var kanka kim olacak adami ilan ettiler zaten varmi mansuru taniyan eden ulkenin yarisi tanimiyor fakat akp dusmanligindan bir sekilde getirecekler ama kemal denen buna izin vermeyecek gibi aday kendisi olur

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Su an konumuz selahattin de neyse sen akp hdp den kotu diyorsun diyebilirsin saygı duyarım yonetim degisirse tabiki de asacaklar veya secjm olmadan zehirleyeceklr illaki birşeyler olucak olmayacak degkl ama daha kotu gunler olacak halkimiz birbirine giricek de giricek ulke başladığı yere geri dönecek Ne yazkkki genc nesiller olarak cok yakından bizlerde yasiyacaz Rabbim hayirlisini gormeyi nasip etsin
hakkımızda hayırlısı olan oldu zaten artık seçimle değişse bile bu ekonomik durumu en babayiğit adam bile 15 seneye anca düzeltir o zamanda ülkeye gelecek refahın *** zaten 40 yaşında olacam :D olan biz gençliğe oldu

Lider

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Parti degistiren mansur var kanka kim olacak adami ilan ettiler zaten varmi mansuru taniyan eden ulkenin yarisi tanimiyor fakat akp dusmanligindan bir sekilde getirecekler ama kemal denen buna izin vermeyecek gibi aday kendisi olur
Kemal olacagini sanmıyorum aday mahsun olur diye düşünüyorum

zencii

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kılıcdaroglu esıttır laf kalabalıgı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
hakkımızda hayırlısı olan oldu zaten artık seçimle değişse bile bu ekonomik durumu en babayiğit adam bile 15 seneye anca düzeltir o zamanda ülkeye gelecek refahın *** zaten 40 yaşında olacam :D olan biz gençliğe oldu
Babalarimiz da cok raht bir genclii yasamamistir heralde burda zaten babasi savci avukat doktor olan yokdur azdir babam garip bende ondan garip hic utanmadim utanmam ayni zorluğu babamda yasamistir gencliginde illaki

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap