Bı rol patlatakmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
YOOOKK???Paran varmi
Sole 5 kişi 50 felan?Bı rol patlatakmi
Bende deYOOOKK???
DAYI YapamazAslında 2 3 kelle forum açacak varya mesela dayı gibi 2 3 gibi diyelim sağlam 5 6 admin yapacan bak nasıl oluyo güzel bir ortam dilencisi olmayacak her konuya kripto paylaşıyor millet orda multi açıp aşırı saçma olmaya başladı orası
gelsin paramız yokSole 5 kişi 50 felan?
Liste alindi dayıBı rol patlatakmi
Yürü be dayııı yaranııı kızlar yesın ???Bı rol patlatakmi
Neden yapamazsanki o sponsorluklarla ilgilenecek 5 6 kişi ise forumlaDA
DAYI Yapamaz
HAAHAHAHAHAHAHAYürü be dayııı yaranııı kızlar yesın ???
BEN FİNANSLA İLGİLENİRİM <3 @kadircan4747Neden yapamazsanki o sponsorluklarla ilgilenecek 5 6 kişi ise forumla
Ne gülüyon olum dayının kuş ötmüyo mu sanıyon düz domaltır ters siker vallahi eski toprak benden senden saplamHAAHAHAHAHAHAHA
Sole 5 kişi 50 felan?
Ben açarım da ne sermayem var nede adamım kolay değil işlerAslında 2 3 kelle forum açacak varya mesela dayı gibi 2 3 gibi diyelim sağlam 5 6 admin yapacan bak nasıl oluyo güzel bir ortam dilencisi olmayacak her konuya kripto paylaşıyor millet orda multi açıp aşırı saçma olmaya başladı orası
Konusma lanKelime yapma icraat yap.
Benı admın yapsınlar 3 k ya calısırım aylık ?Ben açarım da ne sermayem var nede adamım kolay değil işler
Maç verem mi dayıDu maç bulam
Yasak olmasi zaten dayi dogrusu bu zatnBurada yasak gülüm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!