Semt bizim sana kim kim haber saldı hakkını verim ?Semtinden haber geldi, dikkat et yani ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Semt bizim sana kim kim haber saldı hakkını verim ?Semtinden haber geldi, dikkat et yani ?
Takılalım dedik burayaÇok şükür gardasim yav senin burda olduğunu bilmiyordum yoksa unutmam senide etiketlerdik yav ?
Var bisey demek?Sen boşyere böyle demessin hayrolsun dayi
Semt bizim sana kim kim haber saldı hakkını verim ?
Takilirsan ekmek yersin la ?Takılalım dedik buraya
Gömü bulduğun soylentileri var dayı ??Var bisey demek?
HayırlısıVar bisey demek?
Alakasi yok ramazan üstü biseler kazanin die cabaliom ama tirt??Gömü bulduğun soylentileri var dayı ??
Biz su bulamıyoruz ekmek zorTakilirsan ekmek yersin la ?
Bu bi sponsorluk teklifi diye düşündümTakilirsan ekmek yersin la ?
Açık konuş keke inan dediğinden bişey anlamıyom ?81 ilin 33'ünde hasbıhalimiz var. Forumda bu konu hariç her yer kırmızı. Hayır mı sence ?
Para lazım 200 e 300 ?? cuma günü ?Dumbele sktr et
Beton yetmez dayı helal sana ??Alakasi yok ramazan üstü biseler kazanin die cabaliom ama tirt??
Bana gel bana coşsun ortalıkAlakasi yok ramazan üstü biseler kazanin die cabaliom ama tirt??
Bitti artık 1 k verdim sonuç 0 artik direkt dagitimBu bi sponsorluk teklifi diye düşündüm
Dayı @Sergendinho ve bana sponsor ol costuralim buraları ?Dumbele sktr et
Burda rolcu başı dururken acemilere sponsor oluyonAlakasi yok ramazan üstü biseler kazanin die cabaliom ama tirt??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!