t3rsoo
Kayıtlı Üye
Başlık değişmiş Hayırlısı olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özelini kapa seridenBaşlık değişmiş Hayırlısı olsun
Usta liseyi yapımıBen hayatta ki tek şansımı bi aile kurarak kullandim dostum Bunlar amorti
listeci varya kardeşUsta liseyi yapımı
Görmedim ustalisteci varya kardeş
şimdi 1 k dağıtım acıcam hazır kıta bekleyinGörmedim usta
Irkçılık yapıp @zencii yi liste dışı yapabilirizSu listeye bi ayar çek la kov yarısını ???
Kanka sen mi çekersin ben mi çekiyim napalimMaç henüz bitmiş görünmüyor para hesaba geçsin halledelim
Bi sigara içen bende
Ödülüm geldi kesene bereketşimdi 1 k dağıtım acıcam hazır kıta bekleyin
Valla şuan bende sigara düşünüyorum sikmisim iddayuMaç henüz bitmiş görünmüyor para hesaba geçsin halledelim
Bi sigara içen bende
Telefondayim ama zorda olsa listeyi alırımşimdi 1 k dağıtım acıcam hazır kıta bekleyin
O zaman liste bendeşimdi 1 k dağıtım acıcam hazır kıta bekleyin
Sen anca os1 çekersinKanka sen mi çekersin ben mi çekiyim napalim
Ulan saka gibi herkes sigarasiz ben de aksam yaktim son 1 dal vardiValla şuan bende sigara düşünüyorum sikmisim iddayu
Ahahaha bende öyle tahmin ediyorum en kötü kayıp bonusunu salladı işte Allah yüzüne baktı bütün şansını az TL ile değerlendirdi arkadaş ?şimdi düşündümde 10 liradan fazla attıysa adımı cilingir olarak değiştircem bu kuponun 11 tlsi yok kanka ?
Ben bugün hiç içmedim diyorum hiç icmesemmi ama varya bunu birakamicam heUlan saka gibi herkes sigarasiz ben de aksam yaktim son 1 dal vardi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!