Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Toprağın bol olsun metoAkşam bi uyandım. Burnum falan tıkanmış burundannefes almakta zorlaniyordum korkudan apar topar hastaneye gidip test yaptım. Gidersem hakkınızı helal edin.
yer varsa benide götür )Akşam bi uyandım. Burnum falan tıkanmış burundannefes almakta zorlaniyordum korkudan apar topar hastaneye gidip test yaptım. Gidersem hakkınızı helal edin.
Helal olsun da kuru kuru gitme bence bir kaç gariban sevindir öyle git ?Akşam bi uyandım. Burnum falan tıkanmış burundannefes almakta zorlaniyordum korkudan apar topar hastaneye gidip test yaptım. Gidersem hakkınızı helal edin.
Allah rahmet eylesinAkşam bi uyandım. Burnum falan tıkanmış burundannefes almakta zorlaniyordum korkudan apar topar hastaneye gidip test yaptım. Gidersem hakkınızı helal edin.
Akşam bi uyandım. Burnum falan tıkanmış burundannefes almakta zorlaniyordum korkudan apar topar hastaneye gidip test yaptım. Gidersem hakkınızı helal edin.
Üzüldüm gecmiş olsun metoooAkşam bi uyandım. Burnum falan tıkanmış burundannefes almakta zorlaniyordum korkudan apar topar hastaneye gidip test yaptım. Gidersem hakkınızı helal edin.
Üzüldüm gecmiş olsun metooo
Olsek iyide cehenneme gitmek kötüÖlsen daha iyi. Benim gibi aklını yitirsen ne yapcan
Hacı sağlık bu öle deme ?Ya hikaye, insan iki bin için böyle yalan atar mı?
Testin sonucu hemen çıkıyor mu bilmiyorum eve geldimMwtin ne testi yapildi testin sonucu ne gecmis olsun dostum.
Ya hikaye, insan iki bin için böyle yalan atar mı?
Sende o yenge varken cennetin garanti meto???Olsek iyide cehenneme gitmek kötü
Sende o yenge varken cennetin garanti meto???
benim gibi Kumarbaza katlandigi için onunkisi garantide benim iş yaş
Olsek iyide cehenneme gitmek kötü
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!