?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gel buraa
Şaka mı buAkşam bi uyandım. Burnum falan tıkanmış burundan nefes almakta zorlaniyordum korkudan apar topar hastaneye gidip test yaptım. Gidersem hakkınızı helal edin.
Sana atsa daha mantıklı 300 e 600 verirsin ?300 cepte dursa daha iyi
Hıyar kedi nefes alamıyordum ona bakarsan benim aynı rahatsızlık 4-5 aydır var ona ragmen gitmiyordum.ula @BMW bı burnun tıkandı diye hastaneye gidiyorsan ne diyeyim benim 2 haftadır burnum kapali benim ölmem lazım o zaman sabah sabah ?
Test negatif. Röntgen temiz. Kan testi temiz. Hatta aile hekimi kadın diyor sende çok kan var biraz kan verUmarım testi negatif cıkmıştır.
Ölmedim bakma öyle MK zalau hentbol kızlar sizin ben MK 14-18 önde son dakikada yedi 20-20 bitti. Bi 55 alacaktik onu bile alamadim
Bende kan yok birazını bana verTest negatif. Röntgen temiz. Kan testi temiz. Hatta aile hekimi kadın diyor sende çok kan var biraz kan ver
0 rh + isen verelimBende kan yok birazını bana ver
Yok A rh+ ama farketmez bi ondan bi bundan ortaya karışık olsun doktora söyleriz0 rh + isen verelim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!