Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende yok banq atabilirsin???Payfixte şuan sorun var. Ekli dosyayı görüntüle 5837
eve gidince uyuyacagımLen uyı uyu
bazen o bendede oluyor bilgileri hatalı girince siteye atamıyorsun tekrar denePayfixte şuan sorun var. Ekli dosyayı görüntüle 5837
Hatali girmedim. 5 defa tane tane girdimbazen o bendede oluyor bilgileri hatalı girince siteye atamıyorsun tekrar dene
Hata var bende zar zor siteye attım komple sekmeyi kapat siteye gir tekrar deneyince oluyorHatali girmedim. 5 defa tane tane girdim
1xbet e atacam. Uygulamasi varHata var bende zar zor siteye attım komple sekmeyi kapat siteye gir tekrar deneyince oluyor
Meto para bul bulbazen o bendede oluyor bilgileri hatalı girince siteye atamıyorsun tekrar dene
Pazartesiye kadar açımbazen o bendede oluyor bilgileri hatalı girince siteye atamıyorsun tekrar dene
Bol şans1xbet e atacam. Uygulamasi var
45 sn ile kaçırdın@tungabey Yetiştimmi Kanka
Ah ulan bee45 sn ile kaçırdın
Cok konuşma para bulAh ulan bee
Bugün haftasonu 20 tl bulursam 10 k yapçam görürüm seniCok konuşma para bul
Dayı 0 im en son 25 le 155 çektim 1 kiseye 30 ödül attım kalani geri 200 yaptım. Hepsi geri gitti. Üstüne matige gidip cebimden 30 da yatirdim oda gitti. En son Tungabey sağolsun 30 attı 28 si siteye atıp 50 çektim. 20 yi bankaya 30 u payfixe çektim başkada many yok. Kazanç olursa atarım inş. Bak orda zenginler var @tungabey kulustur @Cevik42 @Samurai1 falan MK diğer tarafta bets10 frebetle birisi 12k kazanmış. Şansımı mikeyim bi ben kazanamadimMeto para bul bul
Max cekimi yok mu onunDayı 0 im en son 25 le 155 çektim 1 kiseye 30 ödül attım kalani geri 200 yaptım. Hepsi geri gitti. Üstüne matige gidip cebimden 30 da yatirdim oda gitti. En son Tungabey sağolsun 30 attı 28 si siteye atıp 50 çektim. 20 yi bankaya 30 u payfixe çektim başkada many yok. Kazanç olursa atarım inş. Bak orda zenginler var @tungabey kulustur @Cevik42 @Samurai1 falan MK diğer tarafta bets10 frebetle birisi 12k kazanmış. Şansımı mikeyim bi ben kazanamadim
Bilmiyorum sanırım yokturMax cekimi yok mu onun
Bets10 bonuslarında yok maks çekim falanMax cekimi yok mu onun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!