Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cok şahid oldum tunganin çekiliş degistigine gunahini almayın lutfen?Niye öyle dedin ..benim çekilişlerimden şüphe ediyorsan yanlış düşünüyorsunuz düşmanım olsa değişmem
dm kapalı genele yazdım payfix 27 atsan yeterli@Burak16 ve @BMW ikinizde @James e payfix yada papara bırakın nasıl istiyorsanız
Ekli dosyayı görüntüle 5836
Ozelden yaz meto baba konuda gelip payfix mi arayalım ?attımya
sanamı yazalım tunga dm kapalı özel adamOzelden yaz meto baba konuda gelip payfix mi arayalım ?
Okuduğunu anliyonmu?dm kapalı genele yazdım payfix 27 atsan yeterli
Jamese yazın demiş görmuyonmu?sanamı yazalım tunga dm kapalı özel adam
Eyvallah dostum iyi niyetin içinİnşallah slottan da kazanırsın dembele de alır ödül
Dikkat ediyorum kac gündür sende tam bir beleşcisin ?Eyvallah dostum iyi niyetin için
sabah sabah kafa gidik naptıgımı bende bilmiyorum bi ödül alacagız elimiz ayagımıza dolaştıOkuduğunu anliyonmu?
tunga çok vurdu bu aralar çok kimseyi es geçmiyor@dembele3538 sende at payfix yada papara at @James e
Bi bana at demiyon ondada kisasa kisas yapıyon mk farkindayim??@dembele3538 sende at payfix yada papara at @James e
Maaşı aldi gece ondan vurmuştur ?tunga çok vurdu bu aralar çok kimseyi es geçmiyor
Teşekkürler dostum kesene bereket@dembele3538 sende at payfix yada papara at @James e
2 msj attık yoklukta posta koydun. Ben bazen varken bile yazdım.Bi bana at demiyon ondada kisasa kisas yapıyon mk farkindayim??
Şans dile la?tunga çok vurdu bu aralar çok kimseyi es geçmiyor
aynen muric çok cimri banada hiç pas vermedi kazanınca2 msj attık yoklukta posta koydun. Ben bazen varken bile yazdım.
Maaş ile alakası yok. Orası icralık oldu. Bets10 100 verdi onu 620 yapıp çektim.Maaşı aldi gece ondan vurmuştur ?
Bir eli boş dönen ben olmuşum bets10 da şaka gibiMaaş ile alakası yok. Orası icralık oldu. Bets10 100 verdi onu 620 yapıp çektim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!