yaz suradan yahu@kadircan4747 dayı saka mı 30 a 100 ne
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yaz suradan yahu@kadircan4747 dayı saka mı 30 a 100 ne
yav dayı @kadircan4747 bu roncatto bendende yavaş@kadircan4747 dayı saka mı 30 a 100 ne
Valla abi değisik bi iliskiniz var sizino bilir neden oldugunu
Dermişim ??@BMW kadircana 100 at bana yaz
yav geçende 50 tl me çöktü tefocan 30 da şimdi 20 de bi lahmacun parası atar artık toplam 100 işteValla abi değisik bi iliskiniz var sizin
Dayı ataryav geçende 50 tl me çöktü tefocan 30 da şimdi 20 de bi lahmacun parası atar artık toplam 100 işte
gelmez gelmez avukat karı beni aradı sktr git karı dedim bi canım var birde maaşım 1/4 nü al keyfine bak yoksa işten istafa ederim bi bok alamazsın dedim@kadircan4747 @BMW ödülüm geldi teşekkürler insallah sabah kapıya icra memurları gelmez
Alırsın?yav geçende 50 tl me çöktü tefocan 30 da şimdi 20 de bi lahmacun parası atar artık toplam 100 işte
canın sagolsun 145 bin çar çur olmuş 80 daha olsa nolurkiAlırsın?
Bi 100 daha sal?canın sagolsun 145 bin çar çur olmuş 80 daha olsa nolurki
çekim paylaş bonus kazancında çekim paylaşı varmıdır acabaBi 100 daha sal?
modaratör bu konuya kazandı yaz bakayımBi 100 daha sal?
Yok???çekim paylaş bonus kazancında çekim paylaşı varmıdır acaba
Var onuda çekersen bir daha var çekemeyene kadar devamçekim paylaş bonus kazancında çekim paylaşı varmıdır acaba
Abi flamengo harbiden yenildi mk basket makinesimisin bemodaratör bu konuya kazandı yaz bakayım
Varçekim paylaş bonus kazancında çekim paylaşı varmıdır acaba
Buyur ağam?@kadircan4747 gel buraya ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!