Böyle bitsin en kötü ilk yarı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beni basa koy diyen yok kendimi feda ediom goruonuzAllahımmmmm bu ne güzel liste ??
Sus bak aklıma senin liste geliyor ?Beni basa koy diyen yok kendimi feda ediom goruonuz
10 kisi listede var 7 si beni bastan cikar ortaya koy yok suraya koy ** ?Sus bak aklıma senin liste geliyor ?
Kusur bakma sen gözden kacmissinda yinede arada Bi yazın hic yazmamazlik yapmayın demedim kanka2-0 a kadar yazdık sonrası malum sinerji verecek bir durum kalmadi zaten
Yav ben şuraya buraya koy demedim ki kardeşim beni kendi yerimden alıp en üste koymuşsun mk ? çıkmayacaksa nereye koysan da çıkmaz mesele o değil niye yer değiştiriyon ?10 kisi listede var 7 si beni bastan cikar ortaya koy yok suraya koy ** ?
Tamamdır dostumKusur bakma sen gözden kacmissinda yinede arada Bi yazın hic yazmamazlik yapmayın demedim kanka
Zaten herkese ödül verilecek listedekiYav ben şuraya buraya koy demedim ki kardeşim beni kendi yerimden alıp en üste koymuşsun mk ? çıkmayacaksa nereye koysan da çıkmaz mesele o değil niye yer değiştiriyon ?
Liste döviz kuru gibi çok oynakmahmut8021
Serhat131313
Tony montana
Alone dark
Apsuvachacha
Klostrofobi
Moses
Saulalvarez
Mutu meto ekle dedi
Son güncel liste bu sekilde
Seni sona koycam.hep ?Yav ben şuraya buraya koy demedim ki kardeşim beni kendi yerimden alıp en üste koymuşsun mk ? çıkmayacaksa nereye koysan da çıkmaz mesele o değil niye yer değiştiriyon ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!