Nerdeydim peki ?Eski günler eskide kaldı mose zor günümde yoktun piyasada ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nerdeydim peki ?Eski günler eskide kaldı mose zor günümde yoktun piyasada ???
?????Nerdeydim peki ?
Bilmiyorum kanka ???Nerdeydim peki ?
- Bana özelden birsey yazmadin kanka. Zaten birkac zamandir yoktum ben yok olunca insan paralandim sanıyor neyse liste tutmasak da takipleriz ?Bilmiyorum kanka ???
Onlar şuan vuruyor bana?@Muric81 kesene bereket meto vurgunlara devam edersin umarım.
La kanka takılıyorum parasının mk bize dost lazım ama listecim var o yüzden kardo ??- Bana özelden birsey yazmadin kanka. Zaten birkac zamandir yoktum ben yok olunca insan paralandim sanıyor neyse liste tutmasak da takipleriz ?
O benim ekürü???La kanka takılıyorum parasının mk bize dost lazım ama listecim var o yüzden kardo ??
Tamam kardesim ?La kanka takılıyorum parasının mk bize dost lazım ama listecim var o yüzden kardo ??
@KlostrofobiGel bakalım namuslu(!) @Klostrofobi
Bi biz saglam kaldık tam ileri devamkee?Bu ne mk forumda dolandırıcı olmayan üye yok herkes birbirine dolandırıcı diyor mk
Yani poi mi kendisi Abdulsamet?Dağıtım paralarını alıp kaçan şahıs gel buraya @Klostrofobi
Bi ara sanada dolandırıcı diyen vardı burdaBi biz saglam kaldık tam ileri devamkee?
Evet ta kendisiYani poi mi kendisi Abdulsamet?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!