Boyka01
Zagor
Ferit1987
Filekoz
Berlin
Moses
6 kişiden 3 çekeceğim arkadaşlar
Zagor
Ferit1987
Filekoz
Berlin
Moses
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herkese Bol sansBoyka01
Zagor
Ferit1987
Filekoz
Berlin
Moses
Kesene bereketBoyka01
Zagor
Ferit1987
Filekoz
Berlin
Moses
BAKTIM@Boyka01 telegram ?
Dürüst olmak gerekirse,benim naçizaneBizi neden almadın baskan
İlk 12 kişi diye kural var başka kural yoktu ve maçlar bitmeden geldim ama beni almadılar sağlık olsunDürüst olmak gerekirse,benim naçizane
görüşüm tabii bu benim fikrim, benden farklı düşünen karşıt görüşte dostlarımı kırıp rencide etmeden farklı bakış açısı getirmek istediğim düşüncemi tamamen unuttum.
Dürüst olmak gerekirse,benim naçizaneİlk 12 kişi diye kural var başka kural yoktu ve maçlar bitmeden geldim ama beni almadılar sağlık olsun
Katılımcı yokKazanan arkadaşlar payfix atsın.
Çıkmayanlar bir roll daha açabilirim birazdan
Çekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com
GÖRÜNMÜYORKazanan arkadaşlar payfix atsın.
www.onlinecekilisyap.com
Dayı tmm tmm anladık??Dürüst olmak gerekirse,benim naçizane
görüşüm tabii bu benim fikrim, benden farklı düşünen karşıt görüşte dostlarımı kırıp rencide etmeden farklı bakış açısı getirmek istediğim düşüncemi tamamen unuttum.
Kardeşim kuralı koyan benim. Maçlar gelmeye yakın olunca son per 2dk kala ben bitirdim katılımı. Sonradan gelenle ilk gelen bir değil anlayış göster senden ricam.İlk 12 kişi diye kural var başka kural yoktu ve maçlar bitmeden geldim ama beni almadılar sağlık olsun
??Kazanan arkadaşlar payfix atsın.
www.onlinecekilisyap.com
Bana Burlarda Berlin Kareski DerlerDayı tmm tmm anladık??
Link bozuk dostum bidaha atKardeşim kuralı koyan benim. Maçlar gelmeye yakın olunca son per 2dk kala ben bitirdim katılımı. Sonradan gelenle ilk gelen bir değil anlayış göster senden ricam.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!