Aferim kumara devam??Mühürlü suan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aferim kumara devam??Mühürlü suan
Sebeb ne hocamMühürlü suan
Knk bundan snra daha dikkatli olmanız lazım nasıl geldiler ihbar mi varmışMühürlü suan
Para adamın parası banane adam öyle istedi ?Yav he he çok bilmiş betco ters işte surdaki herkese sor sence ödül almayacak adam listeye alınır mı bana laf anlatmakta zorlanıyor Muş
Bi yer bakıyoruz orda oynayacağız 5 bin TL kirası var kapalı onu odicegizGöz açıp kapayincaya kadar geçer çok? sıkma canını
Başkent ankara reis?Anlamam ki başkentten ?
Her gun ihbar var ama gece yakalandık yoksa bisey olmazdiKnk bundan snra daha dikkatli olmanız lazım nasıl geldiler ihbar mi varmış
Hahahha çok komik ????Başkent ankara reis?
Payfix bırak 1 2 saate gerekeni yaparım maç gelirseHer gun ihbar var ama gece yakalandık yoksa bisey olmazdi
Attildi sağolasın ????Payfix bırak 1 2 saate gerekeni yaparım maç gelirse
Kamera vardır kapıda sessizce bekleseydiniz giderlerdi belki? pandemide kahvede 2 saat mahsur kaldık öyle ?Her gun ihbar var ama gece yakalandık yoksa bisey olmazdi
YemezAttildi sağolasın ????
200 borcunu öde öncede sonra show yaparsın ??
Kustünmu dayı sabah selam yok?
Payfix yolla 1 2 saate yollarımBurdan verse senin....
YokKustünmu dayı sabah selam yok?
Bende ev Yener bekliyorum dep yenerse sen 25 at ev yenerse ben 25 atayım nasıl fikirn??Burdan verse senin....
Kapı açık telefon kamerasıyla çektiler masada para vardı yoksa bisey yapamazlardiKamera vardır kapıda sessizce bekleseydiniz giderlerdi belki? pandemide kahvede 2 saat mahsur kaldık öyle ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!