Hastayım ya grip ya da korona yım .her tarafım ağrıyor salya sümük geziyorum ?Nasılsın Ali abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hastayım ya grip ya da korona yım .her tarafım ağrıyor salya sümük geziyorum ?Nasılsın Ali abi
Bende hastadan beterim ali abi kendımı bitirdim iyice ?Hastayım ya grip ya da korona yım .her tarafım ağrıyor salya sümük geziyorum ?
Buyur aga@mahmut8021 burda mısın
Ziraat kullanıyon muBuyur aga
Ben kullaniyom ????Ziraat kullanıyon mu
Garanti var kankaZiraat kullanıyon mu
Ya bu mefetenın zıraat ıbanını atabılır msnz bana yatırım yapacam mefeteye uygulamadan ibanı alamıyom atıyo dırekBen kullaniyom ????
Bendede atio istersen 5 dk hakdeim diger telefona indiripYa bu mefetenın zıraat ıbanını atabılır msnz bana yatırım yapacam mefeteye uygulamadan ibanı alamıyom atıyo dırek
Du atamYa bu mefetenın zıraat ıbanını atabılır msnz bana yatırım yapacam mefeteye uygulamadan ibanı alamıyom atıyo dırek
TR 80 0001 0007 9888 5595 0250 06Ya bu mefetenın zıraat ıbanını atabılır msnz bana yatırım yapacam mefeteye uygulamadan ibanı alamıyom atıyo dırek
Eyvalah kanka qr ile yatırdım en sonTR 80 0001 0007 9888 5595 0250 06
Kupon lose bnm cuara paramızda gitti ?3. Çeyrek başladı hele
Sana cugara parası ayarlarız geçmiş olsun aga ?Kupon lose bnm cuara paramızda gitti ?
Vurursan ayarla kanka macları soyle takıp edım kupnda kı ?Sana cugara parası ayarlarız geçmiş olsun aga ?
Takibe gerek yok la son dk lar bitsin çekim vercem payfix sal 6. Kişisin sanada bı 27 kaynar arada ?Vurursan ayarla kanka macları soyle takıp edım kupnda kı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!