Daha artar ?12 kişi oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha artar ?12 kişi oldu
Bana çıkarsa sana devredicemSapla wisla sapla
50 yı bulur bekle sımdı12 kişi oldu
Süre artmasa kazanmistik garanti simdi şanslar yüzde 5050 yı bulur bekle sımdı
Yüzde 50 olsa gene iyi ?Süre artmasa kazanmistik garanti simdi şanslar yüzde 50
Aktif üyelere geçerli mi
Eyvallah reisBana çıkarsa sana devredicem
neyse yapacak bısey yok normalde kupon wonlamıssa katılım bıter ama adamın kararı saygı fuymak gerek kuralı okayar para onunSüre artmasa kazanmistik garanti simdi şanslar yüzde 50
Saplattir saplattir ??kupon wonladı kankı
Öyle tabi kime kısmetse o kazansınneyse yapacak bısey yok normalde kupon wonlamıssa katılım bıter ama adamın kararı saygı fuymak gerek kuralı okayar para onun
Reis normalde 16:50 demiştim ben paylaştım gol geldi yani paylaşır paylaşmaz gol oldu bende biraz daha bekleyim dedim o yüzden yani yanlış anlaşılma olmasınneyse yapacak bısey yok normalde kupon wonlamıssa katılım bıter ama adamın kararı saygı fuymak gerek kuralı okayar para onun
sıkıntı yok kankı 5 kısıde olsa cıkmıyor saten kesene bereket kımse cıkarsa kazanır ınsallahReis normalde 16:50 demiştim ben paylaştım gol geldi yani paylaşır paylaşmaz gol oldu bende biraz daha bekleyim dedim o yüzden yani yanlış anlaşılma olmasın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!