Saplaa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Naber gııNey ne oldu neyi kaçırdım
Bende liste varCanin saolsun bro bir dahakine kolay kurtulamazsin soyleyim
Jamesi göremedim aqooggBende liste var
Vortex
Moses
Messi06
Kadircan4747
7 8 kısı daha var tam yazmıyım sımdi
???Bende liste var
Vortex
Moses
Messi06
Kadircan4747
7 8 kısı daha var tam yazmıyım sımdi
7 8 kısı daha var dedim bunlardan birtanesisin dıgerlerı ztn kendını bıley 1?Jamesi göremedim aqoogg
Vur tabi haminaa bize para yok diyen ertesi gun 10k çekiyor laf meclisten dışarı yanlış anlamaNaber gıı
Muhsın sni yazdım sıldım james da 7 8 kısı daha var dedom yerdesımız meyse gun gelınce ozelden yazarm
Ben 10k cekmedım hıc alınmadım ??Vur tabi haminaa bize para yok diyen ertesi gun 10k çekiyor laf meclisten dışarı yanlış anlama
Kanka süper lig başlıcaktı niye acele ettin 2.30 daki maçı oynadınJamesi göremedim aqoogg
Büyük günü bekliyoruz kankaMuhsın sni yazdım sıldım james da 7 8 kısı daha var dedom yerdesımız meyse gun gelınce ozelden yazarm
???????????????????????Kanka süper lig başlıcaktı niye acele ettin 2.30 daki maçı oynadın
Vurgun varrrrrrrrr
Roll ugursuz geliyor ben şuna az çatapat yapıp geliyomVurgun varrrrrrrrr
Tebrikler parçala gitsin
Bu dıycemi unutm o 72 sana cok buyuk bi kazanc saglıcak
Sana desem direk derim laleye bak derim para yok diye cekim yapıyor diyeBen 10k cekmedım hıc alınmadım ??
Vortex bir haftadır ıkınıyon kanka iyi Bi sıçacan ama ne zaman hayırlısı bakalım 3k mi olur 5 k mi bilmem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!