Hadi hadii antidepresan da kalmadıRoll ugursuz geliyor ben şuna az çatapat yapıp geliyom
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hadi hadii antidepresan da kalmadıRoll ugursuz geliyor ben şuna az çatapat yapıp geliyom
AHHAHA bu arada bi yontem gordum bazılarımdam cekım paylaso fake hesaptam yapıyler aboew ?Sana desem direk derim laleye bak derim para yok diye cekim yapıyor diye
Damara başlamanın vakti geldi. Yada çakmak gazıHadi hadii antidepresan da kalmadı
Eeee buna ben şaşırmam ki ?AHHAHA bu arada bi yontem gordum bazılarımdam cekım paylaso fake hesaptam yapıyler aboew ?
Yıllanmış şarap acıyorum şimdi.Damara başlamanın vakti geldi. Yada çakmak gazı
Lan yok be gülüm 120 vardı kaybettim 100+20 şeklinde 20 nin kayıp bonusunu aldım 4 tl onla yukseldim biraz 2 maça attim biri geldi buna kaldı iste?Vur tabi haminaa bize para yok diyen ertesi gun 10k çekiyor laf meclisten dışarı yanlış anlama
Kac geliyor özelden söyleyebilirsin ?Lan yok be gülüm 120 vardı kaybettim 100+20 şeklinde 20 nin kayıp bonusunu aldım 4 tl onla yukseldim biraz 2 maça attim biri geldi buna kaldı iste?
Çok olsa bu miktarı mi dağıtırım ** tahmin et iste?Kac geliyor özelden söyleyebilirsin ?
Kaç dolar veriyoLan yok be gülüm 120 vardı kaybettim 100+20 şeklinde 20 nin kayıp bonusunu aldım 4 tl onla yukseldim biraz 2 maça attim biri geldi buna kaldı iste?
20 dolar hocam?Kaç dolar veriyo
20 yalarım param yok ???Çok olsa bu miktarı mi dağıtırım ** tahmin et iste?
Ayırdın dimi ?Çok olsa bu miktarı mi dağıtırım ** tahmin et iste?
Yoklukta süper para valla20 dolar hocam?
Kanka listeyi alırım ben sen zahmet etme20 dolar hocam?
dayının üstüne çok gittiler dayı yakından forumdan göç ederrrr söylemedi demeyinnO değil geceleri dayı da girmez oldu arada gelir salça olurdu kim küstürdü lan bu adamı!!!!!
Oturur ağlarız valladayının üstüne çok gittiler dayı yakından forumdan göç ederrrr söylemedi demeyinn
Evlerimiz 20 dk kanka siz ağlayın ben görüşmeye devam ederimOturur ağlarız valla
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!