Valla helalBen 1 mactan yattım hanı eklenen bı frenler yok nasıl alacam freebeti ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla helalBen 1 mactan yattım hanı eklenen bı frenler yok nasıl alacam freebeti ?
Hahajajaddgjkkkllllşhggfsrgkş ?????? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
KAFAMI SKYM YA BU NASI Bİ İŞ TÜM KUPONLAR GELİRSE 21 LİRAYA 2K PARA VERİYODU KAZAKİSTAN YENERSE HEPSİ GELECEK HESABA 2 K GELECEK ** BU NE MENEM İŞ OLUM HAYIRDIR LAN ? ? ? ? TEKTEN YATAK DİYE YAZDIGIMIZ 15 ORANLI TAKIM YENİYOR AQQQQQValla helal
Ama Bosna yenilmez kanka yenile de bilir Kazakistan dışarıda tehlikeli takım ? öteki 5 tane geldi mi ki ?KAFAMI SKYM YA BU NASI Bİ İŞ TÜM KUPONLAR GELİRSE 21 LİRAYA 2K PARA VERİYODU KAZAKİSTAN YENERSE HEPSİ GELECEK HESABA 2 K GELECEK ** BU NE MENEM İŞ OLUM HAYIRDIR LAN ? ? ? ? TEKTEN YATAK DİYE YAZDIGIMIZ 15 ORANLI TAKIM YENİYOR AQQQQQ
fransa macı 2.5 üst olursa bide irlanda 1.5 üst olursa geliyoAma Bosna yenilmez kanka yenile de bilir Kazakistan dışarıda tehlikeli takım ? öteki 5 tane geldi mi ki ?
gelirse bak şimdi şamatayafransa macı 2.5 üst olursa bide irlanda 1.5 üst olursa geliyo
Kanka bunlar da sıkıntılı amq ? o değilde ne saçma etkinlik amq 1 maçı yatırmaya çalışıyoruz haha ?fransa macı 2.5 üst olursa bide irlanda 1.5 üst olursa geliyo
Sen bilmiyojln bu işi texden birakfransa maçı nası üst olmaz ya
futboldan anlamiremmSen bilmiyojln bu işi texden birak
Ben de aynı valla bu mac üst olsaydi 6da 5 olacakti 2-0 bitirmiş mal oğlu mallarfransa maçı nası üst olmaz ya
Saplaetkinlik bonusu ile 1.30 orandan en az 2 karsilasma olmak sartiyla 100 tl cekebilirsiniz dediler yatirimsiz
5 ini banko 6. Macida imkansiza oynadım kanka hile yaptin demezler ins
Cukka cukka cukka5 ini banko 6. Macida imkansiza oynadım kanka hile yaptin demezler ins
eklensin ins tuttururuz dedeCukka cukka cukka
İnş nasipte varsa eklensınde beklıyom bende ??eklensin ins tuttururuz dede
eklenen bisey yok kolpa olmasin bunlardaİnş nasipte varsa eklensınde beklıyom bende ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!