millet sana liste vermiyo cenabetliginden bana gudubet diyon oldumu bu?Lan sana ben sinirlenmem bile senin neyine sinirlencem ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
millet sana liste vermiyo cenabetliginden bana gudubet diyon oldumu bu?Lan sana ben sinirlenmem bile senin neyine sinirlencem ?
La raad durunLan sana ben sinirlenmem bile senin neyine sinirlencem ?
YakaladıLose galiba vay anasını bole şike mi olur. 5 sayı ondeydi
AminCamide bütün foruma dua edecem şu cenabet lik bi kalksın ustumuzden
fatihi hamama?Camide bütün foruma dua edecem şu cenabet lik bi kalksın ustumuzden
Kanka bütün foruma da etsen o cenabet gitmez aramızdanCamide bütün foruma dua edecem şu cenabet lik bi kalksın ustumuzden
bi hamama gitsen iş çözülcek kanka diretiyon?Kanka bütün foruma da etsen o cenabet gitmez aramızdan
Çok şükür kardeş keyfimiz yerimizde bence sen gitmelisinbi hamama gitsen iş çözülcek kanka diretiyon?
GeliceeeekLose galiba vay anasını bole şike mi olur. 5 sayı ondeydi
2-0 setlerden 2-3 cevirdigimizide biliriz , hiç yoktan kendi kuponlarımda kendi paramla oluyo milleti batırmıyom *** ???Çok şükür kardeş keyfimiz yerimizde bence sen gitmelisin
24 20 den 24 27 bitiyor çünkü hahahahaaha??
24-27 de bitmez cahil seni?Çok şükür kardeş keyfimiz yerimizde bence sen gitmelisin
24 20 den 24 27 bitiyor çünkü hahahahaaha??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!