Pi sayısının tam degeri kaçtı dedeMETAFİZİK TARTIŞMA LARI BİZİ BOZAR GECE GECE
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Pi sayısının tam degeri kaçtı dedeMETAFİZİK TARTIŞMA LARI BİZİ BOZAR GECE GECE
kafirlerle dost olmayın diyen bi dinin kafir ıcatlarıyla kafir buluşlarıyla bir ömür geçirip cennet cehennemle sınandıgını bu dinle bırşeyler kazanabılecegını dusunmesi hayaliyle yaşaması bozmuyosa buda bozmasın senibabaMETAFİZİK TARTIŞMA LARI BİZİ BOZAR GECE GECE
abaaavkafirlerle dost olmayın diyen bi dinin kafir ıcatlarıyla kafir buluşlarıyla bir ömür geçirip cennet cehennemle sınandıgını bu dinle bırşeyler kazanabılecegını dusunmesi hayaliyle yaşaması bozmuyosa buda bozmasın senibaba
doğru soyluyon sınırsız cariye alma hakkı vermış evlatlıgım dedıgın kişinin karısıyla evlenmeye ızın vermış kendı kuzenine yan gözle bakmaya izin vermiş kitabin sözde tanrısını sorgulamak akıl işi degil ona inananda sorun var demektir
kaliteli adamsın belli onun hatrına susucam tartışmıyacagım kısır olduğunu bilmen yeter.BENDEN PASO KISIR TARTIŞMALARA GİRMİYORUM SİZ DEVAMKE.
Baba hepsi boş kraliçe Elizabeth le 1960larda sütlü çay içmek vardı ah...
kaliteli adamsın belli onun hatrına susucam tartışmıyacagım kısır olduğunu bilmen yeter.
reis tip yok napayım gülmedim ondanKıral profile baktım da zorla foto çektirmişler sanki o nasıl somurtmak ya insan tebessüm eder bir şey yapar.
Paramız olsa bizde bunu çekerdik..yavsak siteye kalmazdı en azından paraDostlar dagitim yapamayacagim direk 800 tl kira vericem gunu 3 gun gecti, ruyamda gormustum bu maci sansa geldi, sevincimi paylasmak istedim
tesekkurler psv ?
Dağıtım yapamiycam demişin de kimse senden öyle beklenti icinde değil zaten .Kasma kendini kasnak kardeşim ??Dostlar dagitim yapamayacagim direk 800 tl kira vericem gunu 3 gun gecti, ruyamda gormustum bu maci sansa geldi, sevincimi paylasmak istedim
tesekkurler psv ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!