25 TL değerinde 5 ücretsiz kart yatirimsiz min çekim 100 Max 250 üye olduktan sonra bonus talep kısmından talep ediniz . @muhsinovi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hadi bakalım şans burda dönecekmi25 TL değerinde 5 ücretsiz kart yatirimsiz min çekim 100 Max 250 üye olduktan sonra bonus talep kısmından talep ediniz . @muhsinovi
link verrr seriiiiii25 TL değerinde 5 ücretsiz kart yatirimsiz min çekim 100 Max 250 üye olduktan sonra bonus talep kısmından talep ediniz . @muhsinovi
Ula konu başlığında yazıyor tombalavip101.comlink verrr seriiiiii
.com eksikUla konu başlığında yazıyor tombalavip101.com
İnshadi bakalım şans burda dönecekmi
E o kadarını da anla da ??.com eksik
Talep verdim hala bekliyorum ama talep verdiğin sayfadan ayrılma.com eksik
Niye güldün la @Muric81 ??25 TL değerinde 5 ücretsiz kart yatirimsiz min çekim 100 Max 250 üye olduktan sonra bonus talep kısmından talep ediniz . @muhsinovi
Kısmet dostEmeğine sağlık dostum bize şans gülmez ama deneyelim
üye olup siteye giriş yap diyorsun tepki vermiyor renktaş25 TL değerinde 5 ücretsiz kart yatirimsiz min çekim 100 Max 250 üye olduktan sonra bonus talep kısmından talep ediniz . @muhsinovi
Bravo ben anlamam tombaladan la ??şartı bu arkadaslar ona göre
- Bu bonusu almanız halinde çekim yapabilmeniz için bonus miktarının ; Tombala alanında 3 kat çeviriminin yapılması gerekmektedir. Çekim esnasında bonusunuz sistem tarafından otomatik olarak kesilir. Çevrim tamamlandıktan sonra diğer alanlara katılım sağlamadan çekim yapmalısınız aksi halde bakiyeniz silinecektir.
75liralık tombala bahsi alcan yani zor değil ilk el güzel gelirse olurBravo ben anlamam tombaladan la ??
Sayfayı yenile tekrar dan dene ben sorun yaşamadım direk üye oldum sonra talep verdimüye olup siteye giriş yap diyorsun tepki vermiyor renktaş
La tamam da kart nerden sececez nasıl olacak neyse dur bakalım bir eklensin de75liralık tombala bahsi alcan yani zor değil ilk el güzel gelirse olur
oyunu biraz anlatsana reis bildigimiz tombala da yani ne yapmamız lazımSayfayı yenile tekrar dan dene ben sorun yaşamadım direk üye oldum sonra talep verdim
Valla ben de anlamam tombaladan birşey ler yapmaya calisacaz .sanırım kart sececez 5 tane .şansımıza ne çıkarsaoyunu biraz anlatsana reis bildigimiz tombala da yani ne yapmamız lazım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!