dengenin dengesini kaçırmışsın suç sendeYazıklar olsun sana denge. Hilton ilk çekim olmasına rağmen 7 dakikada ödedi. Senin sknin keyfini 12 saattir bekliyoruz. @Vortex
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dengenin dengesini kaçırmışsın suç sendeYazıklar olsun sana denge. Hilton ilk çekim olmasına rağmen 7 dakikada ödedi. Senin sknin keyfini 12 saattir bekliyoruz. @Vortex
ParaYazıklar olsun sana denge. Hilton ilk çekim olmasına rağmen 7 dakikada ödedi. Senin sknin keyfini 12 saattir bekliyoruz. @Vortex
Ne alaka kazanç ödenmelidengenin dengesini kaçırmışsın suç sende
Çok haklısın dayıcım para göndersene banaNe alaka kazanç ödenmeli
TmmÇok haklısın dayıcım para göndersene bana
@Cevik42 abiden istedim yollasın yarısı seninÇok haklısın dayıcım para göndersene bana
tabiki ödenmeki dayı orda ironi yaptımNe alaka kazanç ödenmeli
Sanırım bazı şeylerin suyu kaynıo@d
tabiki ödenmeki dayı orda ironi yaptım
su kaynamakla alakası yok büroların bütçeleri belli dayı mağlesefSanırım bazı şeylerin suyu kaynıo
Onu kasıt etmiom?su kaynamakla alakası yok büroların bütçeleri belli dayı mağlesef
3 bin parası yoksa ayıp onlarınsu kaynamakla alakası yok büroların bütçeleri belli dayı mağlesef
yatırımda az değil 17003 bin parası yoksa ayıp onların
3 bin site için paramı babuşyatırımda az değil 1700
iflasa yaklaşmış olabilirler dayı ben dengeyi saglam bilirdim3 bin site için paramı babuş
Dayı çıkar utansinlarrr3 bin site için paramı babuş
Sırf parayı yesin die yapılan basit cocukça ıygulama3 bin site için paramı babuş
DegolllDayı çıkar utansinlarrr
Absolutly....Sırf parayı yesin die yapılan basit cocukça ıygulama
Keyboollll!!!!!Degolll
Vallaaaa mı süper abim@Cevik42 abiden istedim yollasın yarısı senin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!