Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet #Tömbelekci / Muhabbet

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Muhabbet olarak değiştir konuyu ciddi anlamda bişet sorucam konu çok karışık

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lavugubln teki sarhoş bağırıyor çağırıyor bende mekan çalışanlarını tanıyorum gülüp geçiyorum sonra *** yanında ki kıza vuruyor ama kimse müdahale etmiyor beb görünce pisin üstüne atlıyorum pata küte sonra polis beni oğlanın üstünden alıyor konuşuluyor olay büyümez diyolar

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Aradan 2 ay geçiyor beni emniyetten yanı bu hafta arıyorlar benden şikayetçiler polislerde darp etmiş benden sonra polislerdendeşikayetçiler oğlan zengin piçi bide kız hala oğlana birlikte simdi ben kimi skerim oğlanı aradım midyeciiiiii özletme kendi ni beni hep ara dedi dedim beni izlemezsin emin ol seninle görüşecem dedi nerde dedim devlet dairesinde dedi

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Amin cocuu tam bu hafta cezaevine giriyorum bide diyemedim

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Baba bosverin bende senin gibi geceleri çalışırdım kokoreç ve midye tezgahım vardı senin gibi bana aitti dükkan gece 5e kadar çalışırdık gözümün önünde kızı döve döve ağlattı dokunmadım elemanlara dedim yarın birbirlerine sarılıp gelecekler iyi izleyin diye geldiğinde kızın dediği kelime ne idi biliyormusunuz kocam bu döver de severde iyiki aramamissiniz polisi dedi.

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
YOK BURDANDA YAZICAM ARKADAŞ SÜPERMEN MISIN YAZMIŞ KARŞI TARAFIN BABASINI ARADIM SANANE DEMISTI ŞIMDI BISEY DICEM BU SANANE DIYENLERIN BACISI ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN DARP EDILSE BEN MÜDAHALE ETSEM SANANE DERMIYDI

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap