Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ceza evindeki 1 günkü boşlukta çok düşünecek zamanı olur. O ara belki empati yapar yarına ödülü mü atar???? yav meto yine formdasın
Ekmek çıkmaz bundan pinti buCeza evindeki 1 günkü boşlukta çok düşünecek zamanı olur. O ara belki empati yapar yarına ödülü mü atar
Pandemi var Çıkar denetimli yer çok çok. Suan Neredeyse adam öldüren içerden çıkacakİçerden çıkmaz bu
Bugün ki LOSİNG hikayesi nedir????Pandemi var Çıkar denetimli yer çok çok. Suan Neredeyse adam öldüren içerden çıkacak
O da nedir türkçe konuş lose olan rollerden mi bahsediyorsunBugün ki LOSİNG hikayesi nedir????
Ulan abi şu olayı gene cukkaya bağladın ya hahahahahahO da nedir türkçe konuş lose olan rollerden mi bahsediyorsun
Oooo bilo ne çabuk çıktın geçmiş olsun. Niye la seninkisi haksızlık oluyorda benimkisi patlıcan mı sana yapılan fa haksızlık bana yapılan daUlan abi şu olayı gene cukkaya bağladın ya hahahahahah
Ahhh be bilo ahh be bilo olay cukka mukka değil el 50 ile tuvaletini yap po ponu sil çöpe at hani hakslikliztan bahsediyoruz ya sende haksiz yere veza aldin. bende haksızlığa gelemiyorum bana yapılan da yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Boşver 50 yi falanUlan abi şu olayı gene cukkaya bağladın ya hahahahahah
Yürü be meto konuş yanındayım çevik42 çükünü yesinAhhh be bilo ahh be bilo olay cukka mukka değil el 50 ile tuvaletini yap po ponu sil çöpe at hani hakslikliztan bahsediyoruz ya sende haksiz yere veza aldin. bende haksızlığa gelemiyorum bana yapılan da yanlış bunu anlatmaya çalışıyorum. Boşver 50 yi falan
Ya adamın üstüne atlayabilcek kadar haksızlığa gelemeyen sen başkasına nasıl haksızlık yapabiliyorsunuz asıl anlatmak istediğim bu. Ha şimdi olduUlan abi şu olayı gene cukkaya bağladın ya hahahahahah
Dur simdi Cukkadan önemli senin mapus var cukka sonrada gelir naptin ciktinmiYürü be meto konuş yanındayım çevik42 çükünü yesin
Yook abi girmedimDur simdi Cukkadan önemli senin mapus var cukka sonrada gelir naptin ciktinmi
Tüh MKEYook abi girmedim
Milbet66. Com bana 5 tl.eklemis bi baskete çeyrek alır dedim 1 sayi onde son anda dep serbest atış aldı 2 de 1 attı 19-19 bitti mi berabere oynasam 50-60 çekmiştimYook abi girmedim
Başladı losing hikayenMilbet66. Com bana 5 tl.eklemis bi baskete çeyrek alır dedim 1 sayi onde son anda dep serbest atış aldı 2 de 1 attı 19-19 bitti mi berabere oynasam 50-60 çekmiştim
Karışmaya metoyaBaşladı losing hikayen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!