Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu an fındık topluyorum gerekli açıklamayı avukatıma yaptıracağımKnka yaw bisi dikkatimi cekti iyi anlaştığın arkadaşlarla sonradan hep kavgali oluyon çözemedim gitti bunu
söz bendeŞu an fındık topluyorum gerekli açıklamayı avukatıma yaptıracağım
Bol şanslarAldım sımdı 50 ye 50 bakıyom ?
Kazanırsam cukka hazır ??Bol şanslar
1 poşet fındık gönder bariŞu an fındık topluyorum gerekli açıklamayı avukatıma yaptıracağım
Bana yağmurlu havada su vermeyen birisi olarak biliyorum@kadircan4747 dayıyı nasıl bilirsiniz eyyy cemaati müslimin ????
Ben hala yeşil fasulye ile iyi anlasiyorumŞu an fındık topluyorum gerekli açıklamayı avukatıma yaptıracağım
ondan çıkar bi şekilde abi kafanı yorma herkes yaptığının karşılığını bulur 3 vakte kadarBilo sana sadece şunu diyebilirim. empati yapmayı biliyorsan kendini benim yerime koy. Başka sözede gerek yok sanırım.
furunondan çıkar bi şekilde abi kafanı yorma herkes yaptığının karşılığını bulur 3 vakte kadar
50 tl bugün var yarın yok. Ama allah uzun ömür verdiği sürece belki hep burada yüz yüze bakacağız. Düşmez kalkmaz bir allah. Üzüldugum tek konu gecenin bi vakti kafayı yiyecek haldeyken ona destek olan birisine bu şekilde davranması.bari bana yapma MK.ondan çıkar bi şekilde abi kafanı yorma herkes yaptığının karşılığını bulur 3 vakte kadar
bravo@kadircan4747 DAYI BANA OLAN BORCUNU ÖDEMEMİŞYİR DİKKAT DİKKAT HERKES DUYSUN
Odeyen ibinedir??@kadircan4747 DAYI BANA OLAN BORCUNU ÖDEMEMİŞYİR DİKKAT DİKKAT HERKES DUYSUN
5694 tl borcunu ne zmn vercen ilamsız icra takibi yolluom bak avukat hazırdaOdeyen ibinedir??
Cokta tin5694 tl borcunu ne zmn vercen ilamsız icra takibi yolluom bak avukat hazırda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!