Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bitti mi ?Yeni rol accakrim orospununcocu elim 20 krupoyer 12 ye 8 çekiyor
Bitmedi ama oynamışsam sabah teslim olcam o yuzden birazdan yatmaya bu betkozne olduBitti mi ?
devammı ne oynuyon slotmuBitmedi ama oynamışsam sabah teslim olcam o yuzden birazdan yatmaya bu betkozne oldu
bilo sende hergün teslim oluyorsun bi içeri giremedin gittiBitmedi ama oynamışsam sabah teslim olcam o yuzden birazdan yatmaya bu betkozne oldu
Ben uyuyorum görüşürüz maç iptal olursa gelmeye gerek yok freebet pars vermez normalde alt oynayan biri değilim şanssızlığı kırarım dedim başını aldım görüşürüz bi da rol açmıcam sadece dağıtımbilo sende hergün teslim oluyorsun bi içeri giremedin gitti
cukka atta öyle uyu bari biz takılalım sabaha çok var dahaBen uyuyorum görüşürüz maç iptal olursa gelmeye gerek yok freebet pars vermez normalde alt oynayan biri değilim şanssızlığı kırarım dedim başını aldım görüşürüz bi da rol açmıcam sadece dağıtım
adamsın. rol yerine direk bize dagıtım yapsaydınGiden paraya üzülmüyorum bekleyen adamlara veremediğim e üzülüyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!