Kral Cimbom diom noldu maçtan önce fark yiyecek diyenlere gelsinSen be diyn kardeş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kral Cimbom diom noldu maçtan önce fark yiyecek diyenlere gelsinSen be diyn kardeş
Fark yiycek desem var almam ki zaten gs de kazansn istedim yalan yok türk takımı dururken gidipte barcayı desteklememKral Cimbom diom noldu maçtan önce fark yiyecek diyenlere gelsin
ben sürekli dile getiriyodum ama D dinleyen olmadımeto seni zemzem suyuyla yikasak gene gitmez cenabetliğin felaket tellalo gibisin gardas bizi bitirdin be bizi bitirdinnnnnnnnnn
Çok Vardı öyle destekleyen ama güzel cevap verdiFark yiycek desem var almam ki zaten gs de kazansn istedim yalan yok türk takımı dururken gidipte barcayı desteklemem
ben sürekli dile getiriyodum ama D dinleyen olmadı
Gördüğü tek maçtan yattık ? ilk fırsatta kargo ile zemzem yolllıycam sana @BMWben sürekli dile getiriyodum ama D dinleyen olmadı
Hayda allahtan forumu terk ettim birşey görmedimGördüğü tek maçtan yattık ? ilk fırsatta kargo ile zemzem yolllıycam sana @BMW
Gördüğün tek maçtan gitti sorun o ya ??Hayda allahtan forumu terk ettim birşey görmedim
Hahaahaahhaj ?????Gördüğün tek maçtan gitti sorun o ya ??
Gördüğüm ü kim söylediGördüğün tek maçtan gitti sorun o ya ??
Dur ona var aldık dedim mahmuta altına yorum atmışsın ben gittim diye ???Gördüğüm ü kim söyledi
O kadarini bilemem Kupon atacam dedim bende atmadan çıktım gittim.Dur ona var aldık dedim mahmuta altına yorum atmışsın ben gittim diye ???
Takılıyom la grleceği olsa gelirdi bende hata gs 3.5 alt düşündüm almadımO kadarini bilemem Kupon atacam dedim bende atmadan çıktım gittim.
icinden geceni yapmazsan olacagi buTakılıyom la grleceği olsa gelirdi bende hata gs 3.5 alt düşündüm almadım
Aynrn öyle 61 oran gitti tek maçtanicinden geceni yapmazsan olacagi bu
Vay mk bide 50-100 bastiysan kötü gitmişAynrn öyle 61 oran gitti tek maçtan
Hiç sormaVay mk bide 50-100 bastiysan kötü gitmiş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!